Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Λαπόρτα γλεντάει τους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα – Τους… μειώνει ξανά τους μισθούς
Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα γλεντάει τους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα – Τους… μειώνει ξανά τους μισθούς

H Mπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προτείνει μια νέα μείωση μισθών στους αρχηγούς της ομάδας και περιμένει την θετική απάντηση τους!

27.03.2022 | 12:47

Η Μπαρτσελόνα δείχνει ξεκάθαρα σημάδια… οικονομικής βελτίωσης τους τελευταίους μήνες. Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει κατορθώσει να “φτιάξει” τα ταμεία της ομάδας του. Ωστόσο, με δηλώσει του ξεκαθαρίζει πως τα πράγματα παραμένουν ακόμα δύσκολα και μια… κακή “απόφαση” ίσως φέρει τεράστια προβλήματα ξανά στους Μπλαουγκράνα.

Για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να κάνει καμία οικονομική υπέρβαση για κανέναν ποδοσφαιριστή. Έτσι ο Λαπόρτα αρνήθηκε τα όποια σενάρια για Μπαπέ.

Μάλιστα, φαίνεται πως θα προταθούν και νέες μειώσεις στους ποδοσφαιριστές και Μπαρτσελόνα και δη στους υψηλόμισθους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την MARCA, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα κάτσει με τους αρχηγούς της ομάδας μέσα στις επόμενες μέρες. Εκεί ο Λαπόρτα θα τους προτείνει να δεχθούν μια περαιτέρω μείωση στους μισθούς του!

Να θυμηθούμε πως από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, οι τρεις συγκεκριμένοι έχουν δεχθεί μια γενναία μείωση που αγγίζει το… 30%. Θα τους προταθεί μια νέα μείωση που θα φτάνει το 10%, ωστόσο είναι κάτι που δύσκολα θα δεχθούν τα αστέρια της Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που βλέπουν αρκετούς παίκτες που έρχονται να πληρώνονται… αδρά, οι τρεις αρχηγοί σίγουρα νιώθουν αδικημένοι με τον τρόπο που τους φέρεται η Μπαρτσελόνα.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης. Θα κρίνει φυσικά και το μεταγραφικό πλάνο των Μπλαουγκράνα ενόψει του καλοκαιριού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version