Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκνάμπρι «ξενέρωσε» με Μπάγερν και ο Αλάμπα τον πωρώνει με Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γκνάμπρι «ξενέρωσε» με Μπάγερν και ο Αλάμπα τον πωρώνει με Ρεάλ!

O Νταβίντ Αλάμπα φαίνεται πως έχει αναλάβει χρέη... μάνατζερ, ώστε να ψήσει τον Σερτζ Γκνάμπρι να αφήσει την Μπάγερν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

30.03.2022 | 22:56

Η Μπάγερν Μονάχου έχει την ευλογία να διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Ένας από αυτούς είναι ο Σερτζ Γκνάμπρι. Ο Γερμανός εξτρέμ είναι από εκείνους που σπάνια χάνουν ματς των Βαυαρών.

Ήδη φέτος έχει ξεπεράσει σε αγωνιστικό χρόνο το περσινό του ρεκόρ. Κάτι που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος. Γι’ αυτό το λόγο ψάχνεται όσο δεν πάει, προκειμένου να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γερμανίας και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη «Bild», τον έχει στη μεταγραφική της λίστα. Και όχι μόνο αυτό. Το όνομά του παίζει ιδιαίτερα ψηλά, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ακόμη και έτσι ο πρώην συμπαίκτης του στη γερμανική ομάδα, Νταβίντ Αλάμπα, έχει ξεκινήσει από τώρα το «ψήσιμο», ώστε να τον πείσει να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της «βασίλισσας»!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν είναι μόνο ο Γκνάμπρι που… απειλεί την επίθεση της Μπάγερν Μονάχου!

Από χρήματα άλλο τίποτα στην Μπάγερν Μονάχου. Το ίδιο και από τίτλους. Ωστόσο, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας φαίνεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με μερικούς σημαντικούς παίκτες του συλλόγου.

Δεν είναι μόνο ο Σερτζ Γκνάμπρι που δείχνει «παγωμένος» και θέλει να την… κάνει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπαρτσελόνα να καλοβλέπει την περίπτωσή του. Όπως και άλλες ομάδες της Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην πιο «καυτή» ηλικία. Τα στατιστικά και τα γκολ του «μιλάνε» από μόνα τους και λένε το αντίθετο.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κίνγσκλεϊ Κομάν να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Από την εξίσωση των παικτών που έφυγαν… άδοξα από την Μπάγερν Μονάχου πρέπει να βάλουμε και τον Νταβίντ Αλάμπα που δείχνει παραπάνω από ικανοποιημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version