Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάλεψε με… θηρία ο Βλαχοδήμος – Όλες οι αποκρούσεις του με τη Λίβερπουλ (vid)
Μπένφικα

Πάλεψε με… θηρία ο Βλαχοδήμος – Όλες οι αποκρούσεις του με τη Λίβερπουλ (vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν για ένα ακόμη ματς της Μπενφίκα εξαιρετικός, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει τη Λίβερπουλ σε αφλογιστία.

06.04.2022 | 01:11

Το 3-1 της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» δεν χωρά αμφιβολία πως οι κόκκινοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League. Οι κόκκινοι ήταν ουσιώδεις κόντρα στους Πορτογάλους. Και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αν δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας μολονότι δέχτηκε τρία γκολ, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι φέρει αποκλειστική ευθύνη για κάποιο. Μάλιστα, ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολύ μεστή εμφάνιση στο ματς. Έκανε πέντε σωτήριες αποκρούσεις, σταματώντας τους αστέρες της Λίβερπουλ.

Οι Κεϊτά, Άρνολντ, Σαλάχ, Λουίς Ντίαζ και Ζότα είδαν τον Βλαχοδήμο να τους στερεί από ένα γκολ. Και ορισμένες φορές η απόκρουση ήρθε σε τετ-α-τετ. Οι σωστές τοποθετήσεις του Βλαχοδήμου δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει σε θριαμβευτικά επίπεδα για τη Λίβερπουλ…

Δείτε το βίντεο με τις αποκρούσεις που έκανε ο Βλαχοδήμος:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version