Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Περιζήτητος ο Γκνάμπρι, «μάχη» σε τρία μέτωπα για χάρη του!
Μπάγερν Μονάχου

Περιζήτητος ο Γκνάμπρι, «μάχη» σε τρία μέτωπα για χάρη του!

Το συμβόλαιο του Σερζ Γκνάμπρι λήγει του χρόνου, συνεπώς οι προτάσεις για τη μεταγραφή του έχουν πέσει και η Μπάγερν το σκέφτεται.

08.04.2022 | 21:54

Ο Σερζ Γκνάμπρι ίσως γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Μιας και το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί ακόμα κοντεύοντας σιγά σιγά να τελειώσει. Ως εκ τούτου, έχουν προκύψει ορισμένοι ενδιαφερόμενοι. Η Γιουβέντους είναι μια από αυτούς, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναφερθεί πως οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ τον επιθυμούν. Η ιταλική ομάδα μπορεί να κοιτάξει να αποκτήσει τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου με δανεισμό το καλοκαίρι, αλλά θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από ορισμένες από τις ελίτ της Ευρώπης.

Ο Γερμανός εξτρέμ κάνει καλή σεζόν με τη βαυαρική ομάδα, πετυχαίνοντας 14 γκολ και 7 ασίστ σε Bundesliga και Champions League. Το συμβόλαιό του λήγει με τον γερμανικό σύλλογο το 2023 και είναι ανοιχτός να κάνει αλλαγές στην ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το Goal, η Γιουβέντους θέλει να κάνει δανεισμό για τον Γκνάμπρι το καλοκαίρι. Υπογράφοντας τον σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να περιλαμβάνει υποχρέωση αγοράς ρήτρας.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Θέλει αέρα αλλαγής ο Γκνάμπρι

Οι «μπιανκονέρι» θα αντιμετωπίσουν σημαντικό ανταγωνισμό από τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε όποια ομάδα τον θέλει περισσότερο, θα πρέπει να κάνει μια πειστική πρόταση. Προκειμένου φυσικά να εξασφαλίσει την υπογραφή του στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να συνδέσει τον Γκνάμπρι με νέο συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται θετικά για τους Βαυαρούς προς το παρόν, με τον 26χρονο άσο να εκτιμά την ιδέα μιας αλλαγής στην καριέρα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version