Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καυστική απάντηση Νάγκελσμαν: «Αφού μας άφησαν ζωντανούς, θα τιμωρηθούν»
Μπάγερν Μονάχου

Καυστική απάντηση Νάγκελσμαν: «Αφού μας άφησαν ζωντανούς, θα τιμωρηθούν»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δείχνει να το παίρνει πατριωτικά το αυριανό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

11.04.2022 | 19:10

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φετινής χρονιάς την περασμένη εβδομάδα. Στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τη Βιγιαρεάλ όπου ηττήθηκε. Κι αυτό αποκλείεται να συμβεί για δεύτερη φορά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, σύμφωνα με τον προπονητή της. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στην αυριανή (12/4) ρεβάνς του Μονάχου. Έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση για την τετράδα της διοργάνωσης. Oι Βαυαροί καλούνται να παίξουν όπως μας έχουν συνηθίσει κόντρα στην κάτοχο του Εuropa League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι δηλώσεις του Νάγκελσμαν:

«Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο παιχνίδι. Εκείνοι έκαναν ένα: μας άφησαν ζωντανούς. Και πρέπει να τους τιμωρήσουμε γι’ αυτό» επισήμανε ο Νάγκελσμαν, παραδεχόμενος και πάλι ότι η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει μεγαλύτερο σκορ στο «Κεράμικα». «Θα πρέπει να δείξουμε πολύ περισσότερη ένταση. Το διακύβευμα είναι μεγάλο και πρέπει να επενδύσουμε πολλά» ανέφερε ακόμη ο τεχνικός της Μπάγερν, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα χρησιμοποιήσει περισσότερους έμπειρους παίκτες. «Θα χρησιμοποιήσω αυτούς τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τέτοιου είδους καταστάσεις και διαθέτουν την “ταυτότητα” της Μπάγερν, γιατί βρίσκονται στο σύλλογο πολύ καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version