Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φιάσκο στο «Καμπ Νου»: Οι οπαδοί της Άιντραχτ το μετέτρεψαν σε εξοχικό τους (vid)
Μπαρτσελόνα

Φιάσκο στο «Καμπ Νου»: Οι οπαδοί της Άιντραχτ το μετέτρεψαν σε εξοχικό τους (vid)

Στην Μπαρτσελόνα αναζητούν ευθύνες μετά την εμφατική νίκη των οπαδών της Άιντραχτ στη μάχη της εξέδρας που δόθηκε στο «Καμπ Νου».

15.04.2022 | 10:55

Στο «Καμπ Νου», η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε μία επική πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 3-2. Με δύο γκολ του Κόστιτς και ένα κεραυνό του Ράφαελ Σάντος Μπορεί προηγήθηκε με 3-0 στο σκορ. Το μόνο που κατάφερε η Μπάρτσα ήταν να σκοράρει δύο γκολ της παρηγοριάς στο τέλος με τον Μπουσκέτς και τον Ντεπάι.

Αυτό που προκάλεσε τεράστια έκπληξη, όμως, δεν ήταν μόνο η νίκη-πρόκριση της Άιντραχτ. Ήταν το πάρτι που έστησαν οι φίλοι της γερμανικής ομάδας στο γήπεδο, κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της εξέδρας.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά… 30. 000 Γερμανοί έκαναν ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, ώστε να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους. Η πλειοψηφία τους, μάλιστα, κατάφερε να βρει ένα τρόπο και να βρεθεί στις εξέδρες. Έτσι, χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας για τη Μπαρτσελόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, αν κάποιος δεν ήξερε που γινόταν ο αγώνας, θα νόμιζες ότι παρακολουθείς εικόνες από την Γερμανία. Ένα τεράστιο μέρος της κερκίδας πανηγύρισε έξαλλα με άσπρα κασκόλ και φώναζε συνθήματα μαζί με τους παίκτες που είχαν μείνει στο γήπεδο.

Δείτε τον απίστευτα μεγάλο αριθμό των φιλοξενούμενων οπαδών στο «Καμπ Νου»




Έξαλλος ο Τσάβι: «Πολύ μεγάλο λάθος του συλλόγου»

Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα επικρατεί τεράστια δυσφορία με την κατάσταση που δημιουργήθηκε στις κερκίδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Μπάρτσα, Τσάβι Ερνάντεζ, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες.

«Η ατμόσφαιρα δε βοήθησε. Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος από πλευράς συλλόγου. Δεν είναι δικαιολογία, δεν ήμασταν καλοί στο διάστημα των δύο αγώνων αλλά στα αποδυτήρια θέλουμε να ξέρουμε τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο στόπερ των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Αραούχο» ζήτησε επίσης εξηγήσεις. «Είμαι έκπληκτος που υπάρχουν τόσοι πολλοί Γερμανοί οπαδοί στο γήπεδο. Ο σύλλογος θα πρέπει να το δει αυτό».

Ακόμα και ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Χοάν Λαπόρτα, στάθηκε στο περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί.

«Αυτό που συνέβη στην κερκίδα είναι μια ντροπή που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Πρέπει να εξετάσουμε τις πληροφορίες που έχουμε και να λάβουμε μέτρα. Είναι λυπηρό. Πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί και να μην επιτρέπουμε ορισμένα πράγματα. Νιώθω ντροπή ως οπαδός της Μπαρτσελόνα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version