Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Όλες οι φάσεις και τα γκολ! (vid)
Αγγλία

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Όλες οι φάσεις και τα γκολ! (vid)

Τα πάντα... όλα είχε ο ημιτελικός του FA Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-2.

16.04.2022 | 20:20

Τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια έχουν πολλές εκπλήξεις. Έχουν γκολ. Έχουν εντάσεις. Έχουν ένταση και πίεση. Δεν είναι απλά.

Κάτι τέτοιο παρακολουθήσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των «πολιτών» και των «reds» στο «Γουέμπλεϊ». Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο σίγουροι από την αρχή ως το τέλος και πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του θεσμού, επικρατώντας με σκορ 3-2.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα. Η Λίβερπουλ. Ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ μπήκε πιο δυνατά και πιο παθιασμένα και έτσι μόλις σε μερικά λεπτά σημείωσε δύο γκολ. Το πρώτο με τον Κονατέ (9′) και το δεύτερο με τον Μανέ (17′). Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ ήταν εκείνος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 45′.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Σίτι αντέδρασε. Αλλά το έκανε αργά. Στην αρχή μείωσε σε 3-1 με τον Γκρίλις (47′) με τον Μπερνάρντο Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 91′.

Όλες οι φάσεις και τα γκολ μεταξύ του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version