Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τραυματίστηκε ο Πέλκας, αποχώρησε με κλάματα και καταχειροκροτήθηκε (vid)
Ευρώπη

Τραυματίστηκε ο Πέλκας, αποχώρησε με κλάματα και καταχειροκροτήθηκε (vid)

Δυστυχώς ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη τραυματισμό στο ματς της Φενερμπατχτσέ κι αποχώρησε με λυγμούς από το γήπεδο. Τον αποθέωσαν οι φίλοι της Φενέρ.

16.04.2022 | 21:48

Η Φενερμπατχσέ αντιμετωπίζει την Γκεζτεπέ για το πρωτάθλημα Τουρκίας και στο ημίωρο συνέβη κάτι άσχημο. Ο Δημήτρης Πέλκας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο Σάλαι, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρέπει να τραυματίστηκε σοβαρά…

Το ιατρικό επιτελείο της Φενέρ έσπευσε στο χορτάρι για να δει την κατάσταση του Πέλκα. Έφερε και φορείο για να τον πάρει εκτός αγωνιστικού χώρου. Αλλά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν ήθελε το φορείο και αποχώρησε περπατώντας. Το στενάχωρο είναι πως έφυγε με λυγμούς, επειδή κατάλαβε κι ο ίδιος ότι έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ακόμη ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει βγει και φυσικά ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι το πολύ σοβαρό για τον Πέλκα. Να σημειωθεί ότι όλο το «Ούλκερ Στάντιουμ» τον καταχειροκρότησε κατά την αποχώρησή του. Φέτος ο Πέλκας μετράει 32 συμμετοχές και πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version