Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντιμπάλα “έπεσε” – Άρχισε τις συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ντιμπάλα “έπεσε” – Άρχισε τις συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αν και στην αρχή δεν ήταν και τόσο θετικός για Premier League, εν τέλει ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Γιουνάιτεντ!

29.04.2022 | 19:03

Όλα δείχνουν πως ο Πάουλο Ντιμπάλα διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες με την φανέλα της Γιουβέντους. Οι Ιταλοί δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να του προσφέρουν όσα ζητάει σε οικονομικό επίπεδο και ο Αργεντινός ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Σίγουρα, θα ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία, όμως εξετάζει και τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού σούπερ σταρ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ίντερ έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ντιμπάλα, προσφέροντας του 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Αυτά είναι και τα οικονομικά θέλω του Αργεντινού και οι “νερατζούρι” τον καλύπτουν.

Όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από απόφαση του Ραλφ Ράνγκνικ είναι έτοιμη να κάνει μια ακόμα καλύτερη πρόταση προς την πλευρά του αρχηγού της Γιουβεντους. Φυσικά έχει δοθεί και το “ΟΚ” από τον Έρικ τεν Χαγκ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν φυσικά μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Παρόλα αυτά από μόνου του το γεγονός πως ο Ντιμπάλα αποφάσισε να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Άγγλους, δείχνει πως “ψήνεται” και για το να μετακομίσει στην Premier League!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version