Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πονοκέφαλος” για Τεν Χαγκ – Οριστικό «όχι» του Ντε Γιονγκ λόγω… Champions League
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Πονοκέφαλος” για Τεν Χαγκ – Οριστικό «όχι» του Ντε Γιονγκ λόγω… Champions League

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ θέλει να συνεργαστεί με τον Τεν Χαγκ... όμως το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ είναι εκτός Champions League, "φρενάρει" την μεταγραφή του!

17.05.2022 | 19:42

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να… κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ! Είναι δεδομένο πως θα γίνουν ποιοτικές κινήσεις, ωστόσο το έργο του Έρικ τεν Χαγκ δεν είναι καθόλου εύκολο στο να προσελκύσει ποδοσφαιριστές του τοπ-επιπέδου.

Φυσικά, το όνομα της Γιουνάιτεντ είναι ένας από τα σπουδαιότερα στον κόσμο. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές θέλουν μερικές… εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει το χάλι της φετινής σεζόν.

O Τεν Χαγκ θέλει να φέρει τον Φρένκι ντε Γιονγκ στο Ολντ Τράφορντ, τάζοντας του τον ρόλο ηγέτη, θέλοντας να του δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας. Παρόλο την καλή σχέση των δύο όμως, ο μέσος της Μπαρτσελόνα έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο Ντε Γιονγκ ξεκαθάρισε στον Τεν Χαγκ πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα μεταγραφής του στην Γιουνάιτεντ, καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και να συμμετάσχει στο Champions League…

Ένας ακόμα παίκτης που “ακυρώνει” τους κόκκινους διαβόλους λόγω του ότι δεν θα παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση…

Το έργο του είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να θέσει… αρκετούς προβληματισμούς στην διοίκηση ενόψει τους αγωνιστικού πλάνου της νέας σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version