Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποθεώνει Ρεάλ ο Μπουσκέτς: «Άξια κατέκτησε το Champions League»
Champions League

Αποθεώνει Ρεάλ ο Μπουσκέτς: «Άξια κατέκτησε το Champions League»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Σέρχιο Μπουσκέτς από την Μπαρτσελόνα όσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

01.06.2022 | 22:58

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι μία ζωή στην Μπαρτσελόνα. Και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος μέσος θα κλείσει εκεί την καριέρα του. Ο Καταλανός χαφ έχει παίξει πολλές φορές απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα δεν αισθάνεται και τα πιο θετικά ή τρυφερά αισθήματα για τη «βασίλισσα». Όπως και αρκετοί άλλοι στη θέση του.

Παρόλα αυτά ο Μπουσκέτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τους «αιώνιους αντιπάλους» των «μπλαουγκράνα». Ο Ισπανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και έτσι όταν του ζητήθηκε η γνώμη για το αν είναι άξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εκείνος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

«Δεν γίνεται να είσαι κατά… τύχης πρωταθλητής Ευρώπης. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League είναι, γιατί άξιζε να το πετύχει αυτό», τα λόγια του που σίγουρα θα συζητηθούν και σίγουρα δεν θα αρέσουν σε μεγάλη μερίδα φίλων της Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι η ήρεμη δύναμη της Μπαρτσελόνα

Δεν είναι από τους πιο τεχνίτες παίκτες ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ποτέ του δεν ήταν και σίγουρα δεν θα γίνει τώρα στα… γεράματα. Ο Ισπανός χαφ ήταν πάντα εκείνος που έκανε όλη τη… βρώμικη δουλειά. Εκείνος που δύσκολα θα άκουγε μία καλή κουβέντα για το έργο του ή για τα παιχνίδια του.

Παρόλα αυτά όταν δεν έπαιζε η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Ο Μπουσκέτς ήταν και είναι μια ήρεμη δύναμη για τους Καταλανούς. Σίγουρα έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Όμως, ακόμη και έτσι η παρουσία του τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια είναι αρκετή, ώστε να δώσει το δικό της μήνυμα σε πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες.

Άλλωστε τον σεβασμό δεν τον απαιτείς. Τον κερδίζεις. Και ο Μπουσκέτς αυτό το προνόμιο το έχει κατακτήσει προ πολλού!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version