Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαυαρικό χρυσάφι στα πόδια του Μανέ – Μαζεύει βαλίτσες για Μόναχο!
Μπάγερν Μονάχου

Βαυαρικό χρυσάφι στα πόδια του Μανέ – Μαζεύει βαλίτσες για Μόναχο!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τη μεταγραφή του Σαντιό Μανέ αυτό το καλοκαίρι.

01.06.2022 | 18:17

Έτοιμος να μετακομίσει στο Μόναχο είναι ο Σαντιό Μανέ! Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ τα έχει βρει σε όλα με την Μπάγερν για τριετές συμβόλαιο έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στη Γερμανία, οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένει το τελικό ΟΚ από τη Λίβερπουλ.

Ο Μανέ θα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Μπάγερν. Και για συμβεί αυτό ο 30χρονος άσος απέρριψε προτάσεις τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες. Έτσι απομένει, πλέον, η συμφωνία με τη Λίβερπουλ με την οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει από χθες τις συζητήσεις με τους «κόκκινους» για το ποσό που θα χρειαστεί προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του Μανέ. Η Λίβερπουλ φέρεται να αξιώνει 50 εκατομμύρια ευρώ. Την ώρα που η αρχική πρόταση της Μπάγερν αφορά σε 30. Η γερμανική ομάδα διπλασίασε την προσφορά της για τον έμπειρο άσο. Ενώ του προσφέρει τριπλάσιες απολαβές συγκριτικά με τους «ρεντς». Συγκεκριμένα, ο Μανέ παίρνει 100 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα, με την Μπάγερν να του δίνει 300 χιλιάδες αν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version