Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ντι Μαρία έρχεται δεύτερος στο μυαλό του Τσάβι – Άλλος έχει προτεραιότητα
Μπαρτσελόνα

O Ντι Μαρία έρχεται δεύτερος στο μυαλό του Τσάβι – Άλλος έχει προτεραιότητα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραμένει πάνω από το ακουστικό του. Πρώτα η Μπαρτσελόνα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να υπογράψει το λαμπερό αστέρι της Λιντς.

08.06.2022 | 21:28

Η επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα αποτελείται σίγουρα από τους Ομπαμεγιάνγκ και Φάτι. Ο τρίτος της παρέας ακόμη δεν έχει καθοριστεί ποιος θα είναι. Οι Καταλανοί ψάχνουν με ψυχραιμία τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ. Έναν ποδοσφαιριστή ισάξιο ή γιατί και όχι καλύτερο από τον Φεράν Τόρες. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι έχει δημιουργήσει μια μακρά λίστα με υποψήφιους στόχους για όλες τις θέσεις.

Όσον αφορά την επίθεση, η AS αποκαλύπτει τους δύο βασικούς υποψήφιους για την επίθεση. Πρώτος και καλύτερος εμφανίζεται ο Ραφίνια της Λιντς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα «Παγώνια» όμως ο ίδιος πιέζει για τη μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το ρεπορτάζ των Ισπανών τονίζει πως η Μπαρτσελόνα προσφέρει στη Λιντς το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Οι πιθανότητες να ειπωθεί το «ναι» από τον βρετανικό σύλλογο είναι μοιρασμένες. Όσο και αν ο ποδοσφαιριστής θέλει την τελική απόφαση την έχει η ομάδα. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική τότε η Μπαρτσελόνα θα στραφεί στο plan b και τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Αν δεν έρθει ο Ραφίνια ο Τσάβι θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας στον Ντι Μαρία

Ο Αργεντινός επιθετικός περιμένει ελεύθερος και ωραίος. Η Γιουβέντους πρεσάρει αρκετά τον 34χρονο όμως εκείνος με τη σειρά του δίνει χρόνο στους «μπλαουγκράνα». Ο Ντι Μαρία εμφανίζεται να είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Αυτό φάνηκε και από την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην εθνική Ιταλίας. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε ένα γκολ κόντρα στους Ιταλούς στο Γουέμπλει και ο Ντοναρούμα του στέρησε πολλά περισσότερα. Ο έμπειρος εξτρέμ βλέπει την Μπαρτσελόνα ως την τέλεια ευκαιρία για τη δύση της καριέρας του.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version