Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεταγραφάρες η Μόντσα – Ρόμα και Γιουβέντους την… χρίζουν υπερδύναμη!
Ρόμα

Μεταγραφάρες η Μόντσα – Ρόμα και Γιουβέντους την… χρίζουν υπερδύναμη!

Η Μόντσα ανέβηκε στην Serie A και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν υψηλές βλέψεις για την νέα σεζόν!

23.06.2022 | 15:37

Η νέα σεζόν είναι ιστορική για την Μόντσα, η οποία και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου! Στόχος της ομάδας δεν είναι απλά η συμμετοχή και η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, αλλά οι φιλοδοξίες είναι μεγαλύτερες.

Για αυτό και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου είναι από το πάνω ράφι! Η Μόντσα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του πρώην στόπερ της Ίντερ, Ρανόκια και ο Ιταλός ήταν μόνο η αρχή!

Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδας όπως η Ρεάλ, η Αταλάντα και η Ίντερ, προκειμένου να αποκτήσουν τους “κομμένους”!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, η Μόντσα έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και με τη Ρόμα για την απόκτηση των Βιλάρ και Μαγιοράλ και είναι σε… καλό επίπεδο. Επιπλέον υπήρξε μένει να δούμε και ποιος ποδοσφαιριστές πρότειναν οι Μαδριλένοι. Την ίδια ώρα φαίνεται πως ο Πεσίνα που είναι “προϊόν” των ακαδημιών της ομάδας είναι στην κορυφή της λίστας.

Πάντως όλα δείχνουν πως η Μόντσα θα παίξει καθοριστικό ρόλο την νέα σεζόν στην Serie A! Ο σύλλογος ήρθε για να “κατασκηνώσει” στην μεγάλη κατηγορία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version