Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανανέωσε με την Λίβερπουλ ο Σαλάχ μέχρι το 2025! (pic)
Λίβερπουλ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανανέωσε με την Λίβερπουλ ο Σαλάχ μέχρι το 2025! (pic)

Σπουδαία νέα για την Λίβερπουλ, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ απάντησε θετικά και ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Κλοπ!

01.07.2022 | 18:16

Μεγάλη κίνηση για την Λίβερπουλ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ αποφάσισε να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και θα παραμείνει κάτοικος Άνφιλντ μέχρι το 2025… τουλάχιστον!

Σπουδαία νέα για την Λίβερπουλ που κρατούν το μεγάλο τους αστέρι και… κόβουν κάθε υπόνοια περί αποχώρησης του, κόβοντας την όρεξη στα “μεγαθήρια” που τον είχαν βάλει στο μάτι.

Ο ίδιος είχε τονίσει πως την νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα της Λίβερπουλ, όμως είχε δηλώσει πως θα μιλήσει για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν 2022-2023. Για καλό της Λίβερπουλ όμως άλλαξε γνώμη και μένει για πάντα στο Άνφιλντ!

Ο “βασιλιάς” μένει στην αγαπημένη του Λίβερπουλ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα πρώτα λόγια του Σαλάχ μετά την ανανέωση:

«Βλέπω πως η ομάδα χρονιά με την χρονιά… βελτιώνεται! Πέρυσι φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση όλων των τίτλων. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για τρόπαια. Είμαι θετικός και νομίζω πως τα επόμενα χρόνια θα τα καταφέρουμε»!

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να υπογράψω, όμως δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά! Αυτό ήθελα και αυτό έκανα. Όλα τελείωσαν και μένω στην Λίβερπουλ», ανέφερε ο Σαλάχ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version