Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκπληξη από Αντσελότι – Κατέληξε στον αντικαταστάτη του Μπενζεμά!
Ρεάλ Μαδρίτης

Έκπληξη από Αντσελότι – Κατέληξε στον αντικαταστάτη του Μπενζεμά!

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ φαίνεται πως θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι του δίνει μια τεράστια ευκαιρία!

06.07.2022 | 16:24

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει σίγουρα έναν επιθετικό που θα κάνει τα… ρεπό του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον Γιόβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τους Μαδριλένους και φαίνεται πως θα αγωνιστεί με την φανέλα της Φιορεντίνα,

Έτσι ο Ιταλός κόουτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του… και θέλει να φέρει πίσω στην Μαδρίτη τον Μπόρχα Μαγιοράλ! Ο Ισπανός επιθετικός ενημερώθηκε από τον Αντσελότι πως υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Ο Μαγιοράλ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός σε Ρόμα και Χετάφε, όμως ο Αντσελότι του δίνει μια τελευταία ευκαιρία!

Κάνε Like στην νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 25χρονος επιθετικός γνωρίζει για τις προθέσεις των “μερένχες” και είναι απόλυτα ενθουσιασμένος με αυτήν την εξέλιξη. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να είναι το μπακ-απ του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Ισπανός θα ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα. Το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, αλλά όλα δείχνουν πως θα το επεκτείνει με τις… ευλογίες του Κάρλο Αντσελότι.

Κάνε Like στην νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version