Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανρί: «Όποιος δεν θέλει να είναι στη σκιά του Μέσι, ας αλλάξει άθλημα!»
Μπαρτσελόνα

Ανρί: «Όποιος δεν θέλει να είναι στη σκιά του Μέσι, ας αλλάξει άθλημα!»

Ο Τιερί Ανρί έπλεξε το εγκώμιο του άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ύμνοι από τον Γάλλο παλαίμαχο επιθετικό.

22.07.2022 | 20:37

Στην Μπαρτσελόνα ουσιαστικά μεγαλούργησαν για μια διετία. Οι Τιερί Ανρί και Λιονέλ Μέσι στα τέλη της δεκαετίας του 2000 έκαναν θραύση με τους «μπλαουγκράνα». Όχι μόνοι τους προφανώς, αλλά στην παρούσα φάση, οι δυο τους μας ενδιαφέρουν. Διότι ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντίνου επιθετικού που τώρα αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μαζί κατέκτησαν δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ενώ σήκωσαν το Champions League το 2009 και το Σούπερ Καπ Ευρώπης το ίδιο καλοκαίρι.

Ο Ανρί σε πρόσφατη δήλωσή του δεν μπορούσε να πει καλύτερα λόγια για τον Λίο Μέσι. Τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην ιστορία του αθλήματος. Ο 44χρονος σχολίασε και τη φυγή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017.

Η δήλωση του Τιερί Ανρί:

«Δεν ξέρω αν ο Νεϊμάρ έφυγε από την Μπαρτσελόνα για να βγει από τη σκιά του Μέσι. Είναι αλήθεια πως όλοι οι παίκτες είναι στη σκιά του. Και αν δεν θέλουν να είναι εκεί, θα πρέπει να αλλάξουν το άθλημά τους.»

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version