Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους παίρνει τον… κομμένο του Μπαπέ – Οριστική συμφωνία!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Γιουβέντους παίρνει τον… κομμένο του Μπαπέ – Οριστική συμφωνία!

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση και απομένει το τελικό ΟΚ της Παρί για τον Παρέδες!

05.08.2022 | 12:31

Είναι δεδομένο πως η Γιουβέντους θα προχωρήσει στην απόκτηση 2-3 ακόμα ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι μετά από εισήγηση του Αλέγκρι, ο οποίος θεωρεί πως το ρόστερ πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω.

Φυσικά και μεγάλος στόχος των Ιταλών εδώ και καιρό είναι και ο Λεάντρο Παρέδες! Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποχωρήσει από την Γαλλία, καθώς γνωρίζει πως δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία, ο Αργεντινός ήρθε σε οριστική συμφωνία με της Γηραιά Κυρία, τόσο στο οικονομικό, όσο και στην χρονικό διάρκεια του συμβολαίου του. Ωστόσο απομένει να δοθεί το ΟΚ και από την Παρί! Είναι από τους παίκτες που… δεν “κάνουν” στον Κίλιαν Μπαπέ.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ζητούν 25 εκατ. ευρώ για τον Παρέδες, ενώ η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, κάτι που έχει “περάσει” στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Παρέδες πιέζει όσο μπορεί για να ολοκληρωθεί το deal, καθώς το βλέπει ως μια τεράστια ευκαιρία για το μέλλον της καριέρας του. Μένει να δούμε αν εν τέλει οι Παριζιάνοι που θέλουν να προχωρήσουν σε… πωλήσεις, κάνουν βήματα πίσω.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version