Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα σεζόν ίδιες κακές αμυντικές συνήθειες για τη Γιουνάιτεντ (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέα σεζόν ίδιες κακές αμυντικές συνήθειες για τη Γιουνάιτεντ (vid)

Εφιαλτικό είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν, καθώς μετά από 40 λεπτά παιχνιδιού χάνει εντός έδρας από τη Μπράιτον με 2-0.

07.08.2022 | 16:44

Με το αριστερό ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αναμέτρηση με την Μπράιτον στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικότερα, μετά από 40 λεπτά παιχνιδιού βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα έπεσε στα πόδια του Μπρούνο, ο οποίος υπό καλές προϋποθέσεις αστόχησε στο 6ο λεπτό. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ ήταν φανερό ότι ήθελαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια του και ρίσκαραν ακόμη και όταν πιέζονται ψηλά από τη Μπράιτον. Αυτό οδήγησε σε κάποια λάθη νωρίς στο ματς που δεν κόστισαν, όμως.

Η Γιουνάιτεντ έκανε αρκετές λάθος επιλογές στο επιθετικό της μισό, με συνέπεια να αδυνατεί να απειλήσει στο πρώτο 25λεπτο. Η Μπράιτον μπορεί να μην έχει την κατοχή αλλά ήταν πιο ουσιαστική με τη μπάλα.

Έτσι, στο 30ο λεπτό, ο Γουέλμπεκ εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκρος για το 1-0.

Το εφιαλτικό ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε, καθώς δέχτηκε 2ο γκολ στο 40ο λεπτό. Αυτή τη φορά, η φάση ξεκίνησε από την περιοχή της Μπράιτον. Η ομάδα του Τεν Χαγκ πίεζε ψηλά αλλά οι «γλάροι» απορρόφησαν την πίεση και έφτασαν μέχρι την άλλη άκρη του γηπέδου. Εκεί, ο Ντε Χέα δεν κατάφερε να συγκρατήσει το σουτ του Μαρτς και σε 2ο χρόνο, ο Γκρος έγραψε το 2-0.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version