ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

«Τρίγωνο των Βερμούδων» ήταν και πάει για τη Ρεάλ…

Μια από τις κορυφαίες τριάδες ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος θα σπάσει άμεσα και η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει εποχή.

«Τρίγωνο των Βερμούδων» ήταν και πάει για τη Ρεάλ…

«Χρυσή εποχή» στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης έτυχε να ζήσουμε μέσα σε μια δεκαετία. Η τριπλέτα στα χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Κασεμίρο θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια. Και οι τρεις τους αποτελούν πρωτοκλασάτους μέσους, ακόμα και αν τα χρόνια έχουν περάσει. Ειδικά για τov Μόντριτς που έχει πατήσει τα 36. Τέσσερα χρόνια μικρότερος είναι ο Κρόος, ενώ ο Κασεμίρο τριαντάρισε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο τελευταίος της παρέας αποφάσισε να αποχωρήσει. Να μαζέψει τις βαλίτσες του και να βγάλει τη φανέλα της Ρεάλ μετά από σχεδόν εννέα χρόνια. Εκτός από ένα διάλλειμα τη σεζόν 2014-15, όπου ο Βραζιλιάνος είχε παίξει δανεικός στην Πόρτο. Το καλοκαίρι του 2013 η «βασίλισσα» τον είχε φέρει στην Ευρώπη αγοράζοντάς τον από τη Σάο Πάολο.

Ο Κασεμίρο όπως όλα δείχνουν θα γίνει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τη στιγμή αυτή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά αναμένεται η μεταγραφή να κλείσει μέσα στο σαββατοκύριακο. Μια κίνηση που αναμφίβολα φέρει ορισμένες ερωτήσεις τύπου «γιατί». Τα χρήματα που προσφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αρκετά για να κάνουν τη Ρεάλ να πει όχι. Άλλωστε, έχει ορισμένες λύσεις στο ρόστερ της που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του 30χρονου άσου.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ρεάλ χάνει ένα ανεκτίμητο «γρανάζι» της

Δίχως καμία αμφιβολία, η Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά ο Κάρλο Αντσελότι θα απωλέσουν έναν μέσο που δύσκολα αντικαθίσταται. Ο Κασεμίρο πρόσθετε ποιότητα στα χαφ των Μαδριλένων. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό του σουτ όποτε χρειαζόταν. Μα, αυτό που θα στοιχίσει στη Ρεάλ είναι η ικανότητά του ως ανασταλτικός μέσος. Αυτά είναι μερικά στοιχεία που από δω και στο εξής θα απολαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Να σημειώσουμε πως ο Κασεμίρο πραγματοποίησε 336 εμφανίσεις με τη λευκή φανέλα όλα αυτά τα χρόνια, σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραρε 31 φορές, ενώ 29 ασίστ μοίρασε στους συμπαίκτες του. Ρεάλ

Τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε ειδική αναφορά στη μαγική τριπλέτα που συνέθεσε με τους Μόντριτς και Κρόος. Μαζί οι τρεις κορυφαίοι μέσοι κατέκτησαν τα πάντα και όχι μία φορά… Συγκεκριμένα, σήκωσαν τέσσερα Champions League (σ.σ. Μόντρις και Κασεμίρο έχουν άλλο ένα το 2014, με τον Κρόος να ήταν παίκτης της Μπάγερν). Επίσης, από τρεις φορές κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης και φυσικά το ισπανικό πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ