ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καθάρισε» εύκολα τη Σοσιεδάδ η Μπαρτσελόνα! (vid)
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Αγγλία και μοιρασιά ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ! (vid)
Να προσέχει ο Ολυμπιακός: Νίκη με ανατροπή για τη Φιορεντίνα! (vid)
Η Ρεάλ… σπάει τους κανόνες της για να κρατήσει τον παικταρά της!
Ίντερ: Προτάθηκε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου!
Αστόν Βίλα – Λίβερπουλ: Ο Μαρτίνες πέτυχε το αυτογκόλ της χρονιάς! (vid)
Ο Μούντρικ ξενέρωσε τους οπαδούς της Τσέλσι: «Μη περιμένε πολλά του χρόνου»!
Η Ρεάλ ελπίζει σε μεγάλη επιστροφή πριν τον τελικό του Champions League!
«Φτύνει» κατάμουτρα την Μπάγερν Μονάχου κι εκλιπαρεί να μείνει στη Λεβερκούζεν!
Le Parisien: Άγριος καυγάς μεταξύ Αλ Κελαϊφί και Μπαπέ, ουρλιαχτά στα αποδυτήρια!
Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!
Τερμάτισε τον ρομαντισμό ο Λούκας Πέρεθ, σφράγισε στην άνοδο της Λα Κορούνια!
Μπάγερν: Έφαγε ηχηρό άκυρο – Πρέπει να δώσει 100 εκατ. ευρώ για τον στόχο της!
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε και είπε: «Νικάμε στο Λονδίνο, αλλιώς η Άρσεναλ θα το πάρει»
Αντσελότι: «Αυτοί οι τρεις παίκτες της Ρεάλ… με τρέλαναν φέτος!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Όχι του Άγιαξ στη Γιουνάιτεντ για Άντονι, αλλά ο ίδιος θέλει σαν τρελός να φύγει! (pic, vid)

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Άντονι, μιας και ο ίδιος... παρακαλά τον Άγιαξ να τον αφήσει να φύγει, αλλά η ομάδα είναι κάθετη!

Όχι του Άγιαξ στη Γιουνάιτεντ για Άντονι, αλλά ο ίδιος θέλει σαν τρελός να φύγει! (pic, vid)

Ο Άγιαξ θέλει να κρατήσει με νύχια και με δόντια τον Άντονι αυτό το καλοκαίρι. Ο 22χρονος εξτρέμ των Ολλανδών είναι από τις αποκαλύψεις των σκάουτερ. Το καλοκαίρι του 2020 τον έφεραν στο Άμστερνταμ από τη Σάο Πάουλο και «χτύπησαν φλέβα χρυσού». Ωστόσο, αν και έχει συμβόλαιο ως το 2025, ο παίκτης δεν θέλει άλλο να φορά τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Εδώ και καιρό ακούγεται πολύ έντονα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως είναι η επόμενη ομάδα του. Οι Άγγλοι μάλιστα, κατέθεσαν σήμερα, Παρασκευή 26/8, το αστρονομικό ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ! Αλλά, ακόμα κι έτσι οι Ολλανδοί είναι ανένδοτοι, απορρίπτοντας την προσφορά αυτή! Όμως, ο ίδιος θέλει διακαώς να φορέσει την κόκκινη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ. Αυτά και ακόμα περισσότερα αναφέρει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συν τοις άλλοις, ο ειδήμων στα μεταγραφικά, Ρομάνο, μίλησε αποκλειστικά με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή! Όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε απευθείας συζήτηση μαζί του σχετικά με το πού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Και φυσικά, την πρόθεση του ίδιου του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ρομάνο ο Άντονι:

– Πώς πηγαίνουν οι συζητήσεις για τη μεταγραφή σου; 
«Από τον Φεβρουάριο, οι ατζέντες μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο ώστε να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις. Και ότι ορισμένοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα έκαναν, σίγουρα μια εξαιρετική προσφορά»

– Τι συνέβη στον Άγιαξ;
«Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, διέκοψα τις διακοπές μου και ήρθα προσωπικά να ενημερώσω τους διοικούντες τον Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένου του νέου προπονητή, για την επιθυμία μου να φύγω και ότι θα πρέπει να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο, γιατί ήταν ένα έργο για 2 σεζόν.»

– Τι είπες στον σύλλογο λοιπόν;
«Το καλοκαίρι, οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και έλαβα επίσης πρόταση από τον Άγιαξ για ανανέωση συμβολαίου. Το ξεκαθάρισα για άλλη μια φορά: ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ»

–  Τι συνέβη, σήμερα Παρασκευή;
«Σήμερα, σε μια συνάντηση με τον σύλλογο, εξέφρασα ξανά το ενδιαφέρον μου να φύγω, αλλά αυτή τη φορά με μια σημαντική προσφορά στο τραπέζι. Ο Άγιαξ αρνήθηκε με επιχείρημα ότι έχει μόνο 5 ημέρες για να με αντικαταστήσει»

– Γιατί ο Άγιαξ δεν σε αφήνει να φύγεις;
«Δεν ζητάω από τον Άγιαξ να με αποδεσμεύσει, ζητώ να με πουλήσει με την υψηλότερη προσφορά που έγινε ποτέ για παίκτη της Eredivisie. Έχω επιμείνει σε αυτό το θέμα από τον Φεβρουάριο, ώστε ο σύλλογος να ξαναφτιάξει την ομάδα με ηρεμία»

– Πώς νιώθεις με την ομάδα;
«Ήμουν πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ, κέρδισα τίτλους στον Άγιαξ, έκανα φίλους και έχτισα μέρος της καριέρας μου. Αλλά τώρα επιμένω ότι είμαι έτοιμος και γεμάτος κίνητρο να ακολουθήσω την ιστορία και τα όνειρά μου»

– Ποια είναι η θέση σου τώρα;
«Οι άνθρωποι πρέπει να με ακούσουν και να καταλάβουν ότι το κίνητρό μου με ωθεί προς την ευτυχία. Το χρειάζομαι για να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγιαξ θα είναι πάντα στην καρδιά μου!»

– Το μήνυμά σου για τον κόσμο του Άγιαξ;
«Ελπίζω οι οπαδοί του Άγιαξ να με καταλάβουν… γιατί το μέλλον για έναν ποδοσφαιριστή είναι ένα εντελώς αβέβαιο πράγμα. Και οι ευκαιρίες μπορεί να είναι μοναδικές! Το μήνυμά μου είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για τον Άγιαξ, τον σύλλογο και τους φιλάθλους»

https://youtu.be/_2xacIDwMcY

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ