Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπάρτσελόνα είναι μόνο για το ρετιρέ (vid)
Primera División

Με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπάρτσελόνα είναι μόνο για το ρετιρέ (vid)

Δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ένα του Μέμφις Ντεπάι ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στην Μπαρτσελόνα (3-0) επί της Έλτσε.

17.09.2022 | 19:12

H Μπαρτσελόνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έπαιζε για να σκοράρει. Η Έλτσε από την αρχή βρισκόταν σε άμυνα και μοιραία δέχθηκε τρία γκολ. Και λίγα ήταν. Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε δις και ο Μέμφις Ντεπάι πέτυχε το ομορφότερο τέρμα του αγώνα. Η Έλτσε έμεινε με δέκα παίκτες στο 15λεπτο λόγω της δίκαιης αποβολής του Βερντού.

Το ματς

Η επιστροφή από το Μόναχο ήταν σκληρή για την Μπαρτσελόνα. Η ήττα με 2-0 από τον κακό της δαίμονα, την Μπάγερν Μονάχου της έριξε τη ψυχολογία καθώς όλοι στη Βαρκελώνη πίστευαν σε θετικό αποτέλεσμα. Όπως και να χει η ομάδα του Τσάβι έπρεπε να αφήσει γρήγορα πίσω της στο στραπάτσο στη Βαυαρία και να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της.

Σήμερα απέναντι της είχε την Έλτσε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της La Liga. Με νίκη οι Καταλανοί πατούσαν ξανά τη κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας αύριο το ντέρμπι της Μαδρίτης. Η αποστολή των «μπλαουγκράνα» έμοιαζε εύκολα και για κακή τύχη της Έλτσε στο 14΄έγινε ευκολότερη λόγω της αποβολής του Βερντού. Ο Ισπανός αμυντικός ήταν τελευταίος παίκτης και κράτησε με τα χέρια τον Λεβαντόφσκι που έβγαινε στην μεγάλη περιοχή.

Λεβαντόφσκι παρόντος η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» την Έλτσε

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε το Καμπ Νου να κατηφορίζει. Ντεπάι και Λέβα έβαλαν μέσα τους φιλοξενούμενους και το γκολ έμοιαζε να ήταν θέμα χρόνου. Στο 34′ η Μπαρτσελόνα αναπτύχθηκε με ταχύτητα. Η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια με τελευταία αυτά του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός με προβολή άνοιξε το σκορ σπάζοντας το ρόδι στην αναμέτρηση. Στο 41′ ήταν η σειρά του Μέμφις Ντεπάι να χριστεί σκόρερ της συνάντησης. Ο Ολλανδός πήρε τη μπάλα στο… κουτί και με περίτεχνη ενέργεια την εμφάνιση στα δίχτυα της Έλτσε. 2-0 το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα διατήρησε τον υψηλό ρυθμό στον αγώνα. Έτσι στο 48′ βρήκε ξανά την ευκαιρία και ο Λεβαντόφσκι όπλισε για δεύτερη φορά γράφοντας από κοντά το 3-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος οι μηχανές των Καταλανών έριξαν ρυθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έψαχναν κι άλλα γκολ όχι όμως με τόση θέρμη. ‘Ετσι φθάσαμε αισίως ως το τέλος του αγώνα. Τελικό στορ 3-0. Νίκη για την Μπαρτσελόνα και πρωτιά στη βαθμολογία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version