Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Πρόσω ολοταχώς για ανανέωση στον Μαρτινέλι! (pic)
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Πρόσω ολοταχώς για ανανέωση στον Μαρτινέλι! (pic)

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ φέτος και εκείνοι σκέφτονται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

10.10.2022 | 18:46

Οι εμφανίσεις του Γκάμπριελ Μαρτινέλι φέτος με τη φανέλα της Άρσεναλ έχουν καταπλήξει τον Μίκελ Αρτέτα κι όχι μόνο. Οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας ήδη δρομολογούν διαδικασίες για να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο «Εμιρέιτς». Ο Βραζιλιάνος διεθνής αριστερός εξτρέμ σκόραρε χθες το τέταρτο γκολ του στην Premier League απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο Μαρτινέλι έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τους «κανονιέρηδες» στους οποίους ανήκει από το καλοκαίρι του 2019. Η εν γένει παρουσία του την εφετινή σεζόν στο ξεκίνημά της είναι αρκετή ώστε να… κερδίσει τη διοίκηση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον σύλλογο του Λονδίνου θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

ΔΕΙΤΕ πώς η Άρσεναλ νίκησε τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής!

Συγκεκριμένα, θέλουν να το ανανεώσουν για άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή ως το 2028. Μάλιστα, η πηγή αναφέρει πως υπάρχει γενικότερη αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Συνεπώς, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε τον μάνατζερ του Μαρτινέλι να έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της Άρσεναλ. Και τον ίδιο τον παίκτη να καλείται προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version