Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπέιλι «έπαιξε» με τη συμμετοχή του Μαρτίνες στο Mundial (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μπέιλι «έπαιξε» με τη συμμετοχή του Μαρτίνες στο Mundial (vid)

Τα νεύρα του Λίον Μπέιλι θα μπορούσαν να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Λισάντρο Μαρτίνες.

11.11.2022 | 08:44

Δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό! Ο Λισάντρο Μαρτίνες κινδύνευσε σοβαρά να τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και να τρέχει και να μη φτάνει λίγο πριν το Mundial. Οι καρδιές των φίλων της Αργεντινής… πήγαν και ήρθαν στο χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τους «Χωριάτες».

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν με 4-2 και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Carabao Cup αφήνοντας ταυτόχρονα εκτός θεσμού τη μαχητική Βίλα. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πήρε άτυπη ρεβάνς για τη πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα στο Villa Park. Ρεβάνς όμως ήθελε να πάρει και ο άσσος της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ, Λίον Μπέιλι από τον αμυντικό της Γιουνάιυεντ, Λισάντρο Μαρτίνες.

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός στο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων δεινοπάθησε με τον Αργεντινό αμυντικό. Χθες βράδυ στις καθυστερήσεις του αγώνα αντέδρασε και παραλίγο να προκαλέσει με το χτύπημά του μεγάλη ζημιά στον αντίπαλό του. Ο Μαρτίνες έριξε κάτω τον Μπέιλι και εκείνος εξοργισμένος τον κλώτσησε με τις τάπες στο γόνατο. Ευτυχώς για όλους δεν έγινε κάτι σοβαρό…

Δείτε το χτύπημα του Μπέιλι στο γόνατο του Μαρτίνες

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version