Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial 2022: Ο Σάμουελ Ετό ξυλοκόπησε άγρια Αλγερινό YouTuber (vid)
Mundial QATAR 2022

Mundial 2022: Ο Σάμουελ Ετό ξυλοκόπησε άγρια Αλγερινό YouTuber (vid)

Πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά δίκτυα βρίσκεται από το πρωί η ακατανόητη ενέργεια του Σάμουελ Ετό να χτυπήσει βάναυσα Αλγερινό YouTuber.

06.12.2022 | 12:25

Κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο! Βέβαια και λόγος να υπάρχει η βία είναι ανεπίτρεπτη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία του Καμερούν, Σάμουελ Ετό προχώρησε σε μια αποτρόπαια πράξη. Ο Καμερουνέζος χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την αιτία ξυλοκόπησε άγρια on camera Αλγερινό Youtuber μπροστά στη θέση χιλιάδων οπαδών.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ετό παραχωρούσε δηλώσεις στον προαύλιο χώρο του σταδίου όπου διεξήχθη η αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα. Στη συνέχεια των δηλώσεων του δεκάδες οπαδοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκεί εμφανίστηκε και ο Αλγερινός YouTuber ο οποίος τραβούσε όλα τα παραπάνω. Στη συνέχεια χωρίς ουδείς να το καταλάβει ο Ετό εξαγριώθηκε μαζί του. Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να σβήσουν τη… φωτιά όμως ο Καμερουνέζος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Παρακάτω θα δείτε το βάναυσο χτύπημα του στον Αλγερινό. Καταδικάζουμε αυτή τη πράξη και ελπίζουμε να επιβληθεί βαριά τιμωρία στον Ετό.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version