Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Ο Μπουσκέτς αποχώρησε από την Ισπανία – Μια μυθική πορεία! (vid)
Mundial QATAR 2022

Οριστικό: Ο Μπουσκέτς αποχώρησε από την Ισπανία – Μια μυθική πορεία! (vid)

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, μετά από μια πορεία... γεμάτη επιτυχίες!

16.12.2022 | 15:31

Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν τα κατάφερε στο Mundial του Κατάρ και… αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση για πολλές παλιές “καραβάνες” των Ισπανών.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Σέρτζιο Μπουσκέτς! Ο πολύπειρος Ισπανός μέσος… το σκεφτόταν έντονα τις τελευταίες μέρες και εν τέλει πήρε την οριστική του απόφαση, όπου και την ανακοίνωσε στην Εθνική ομάδας της χώρας του.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, προκειμένου να κάνει χώρο στα… ταλέντα που έρχονται από πίσω του. Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του εκεί, ο 34χρονος πλέον μέσος αποφάσισε πως ήρθε το “τέλος” σε αυτήν την όμορφη πορεία.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στα 14 χρόνια που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στην καρδιά, κατάφερε να κατακτήσει πολλούς και σημαντικούς τίτλους, με κορυφαίο όλων το Mundial του 2010, ενώ κατέκτησε και το EURO το 2012!

Σίγουρα, όλα αυτά τα χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Ισπανία, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας… πάλεψαν να τον πείσουν να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν τουλάχιστον, ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη πάρει την τελική του απόφαση. Πλέον όλα δείχνουν πως θα κλείσει την “καριέρα” του και με την Μπαρτσελόνα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version