Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουλάει… μούρη ο πρόεδρος της Παρί: «Οι παίκτες μας παίζουν τελικό Mundial»
Παρί Σεν Ζερμέν

Πουλάει… μούρη ο πρόεδρος της Παρί: «Οι παίκτες μας παίζουν τελικό Mundial»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος για τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ.

17.12.2022 | 13:43

Η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μόνο… χαμένη δεν μπορεί να βγει. Και αυτό γιατί διαθέτει στις τάξεις της τόσο τον Λιονέλ Μέσι, όσο και τον Κιλιάν Μπαπέ. Οι δύο σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής και Γαλλίας, αντίστοιχα, έχουν ραντεβού την Κυριακή (18/12) το απόγευμα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος και δεν το έκρυψε. Έτσι, σε δηλώσεις του πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς υπογράμμισε πως αποτελεί μοναδικό προνόμιο και τιμή για τον γαλλικό σύλλογο που έχει τόσο ισχυρή… φωνή στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται εδώ και περίπου ένα μήνα!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Μέσι έριξε το… Instagram με το μήνυμά του!

«Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε στην Παρί Σεν Ζερμέν δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της πατρίδας μου που είναι το Κατάρ», τα λόγια του.

Στην Παρί όλοι οι καλοί… χωράνε!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ωθεί τους παίκτες να τα δίνουν όλα με τις εθνικές τους ομάδες. Καμία φορά τυχαίνει να ξεπεράσουν και κάποια όρια. Κάποιες λεπτές, διαχωριστικές γραμμές. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα -σε λίγες περιπτώσεις η αλήθεια είναι- να επηρεαστούν οι σχέσεις τους με τους ποδοσφαιριστές που είναι συμπαίκτες σε συλλόγους.

Ωστόσο, στην Παρί Σεν Ζερμέν όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει χώρος για τέτοια. Όλοι οι καλοί είναι… μαζί! όποιος και αν είναι ο νικητής μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής στο τέλος της ημέρας ο Λιονέλ Μέσι θα μοιραστεί και πάλι τα αποδυτήρια της γαλλικής ομάδας με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την πρώτη στιγμή ήρθαν κοντά και ανέπτυξαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Οπότε αυτό για να χαλάσει ή να κλονιστεί θα πρέπει να γίνει κάποιο σοβαρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει την Κυριακή (18/12).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version