Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χαμός για τον Φέλιξ – Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο “μεγαθήρια” της Premier League!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χαμός για τον Φέλιξ – Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο “μεγαθήρια” της Premier League!

Ο Ζοάο Φέλιξ όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και... πρέπει άμεσα να αποφασίσει για το μέλλον του!

06.01.2023 | 17:28

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν… “πέτυχε” με την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ, με τον Πορτογάλο σταρ να μην έχει δώσει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Σιμεόνε. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει “εναρμονιστεί” με το αγωνιστικό στυλ της ομάδας του…

Για αυτόν τον λόγο εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση της αποχώρησης του από την Μαδρίτη και…άμεσα. Υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες από την Premier League που αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για να τον αποκτήσουν και έκαναν… ντεμαράζ τις τελευταίες ώρες.




 

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Φέλιξ και ξεκαθάρισαν πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.. ανακοίνωσε στον Μέντες πως θέλει άμεσα τον Πορτογάλο σταρ! Μάλιστα οι “κόκκινοι διάβολοι” ζήτησαν να μάθουν ποια είναι τα οικονομικά “θέλω” της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να προχωρήσουν στην επίσημη προσφορά.

Από την άλλη η Άρσεναλ, η οποία εξετάζει εδώ και καιρό τον Πορτογάλο, θέλει ως δανεικό τον έμπειρο άσο μέχρι το καλοκαίρι, έχοντας και οψιόν αγοράς. Μεχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η περίπτωση του!

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version