Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H φάση της χρονιάς στην Premier League: Ακύρωσαν γκολ του Μίτροβιτς από… πέναλτι! (vid)
Premier League

H φάση της χρονιάς στην Premier League: Ακύρωσαν γκολ του Μίτροβιτς από… πέναλτι! (vid)

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι για τη Φούλαμ κόντρα στη Νιούκαστλ. Αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ!

15.01.2023 | 17:50

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου: αυτό δεν φέρει ενστάσεις. Είναι ξεκάθαρο. Παρόλα αυτά οι Άγγλοι διαιτητές για πολλούς και διαφορετικούς λόγους γίνονται πρωταγωνιστές. Κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Όπως στο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι και πιο συγκεκριμένα όταν μέτρησε το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες την ώρα και τη στιγμή που ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τη φάση.

Η Premier League συνεχίζει να δίνει… ψωμάκι. Μία φάση που θα συζητηθεί πολύ έλαβε χώρα και στο ματς της Νιούκαστλ με τη Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος φορ πήρε φόρα και ήταν εύστοχος.

Ωστόσο, το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ, μιας και ο διαιτητής είδε… παράβαση, αφού η μπάλα ακούμπησε και στα δύο πόδια του έμπειρου στράικερ. Κάτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται! Οπότε το τέρμα του Μίτροβιτς ακυρώθηκε, μετά από λίγο!

Ιδού η επίμαχη φάση:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version