Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σακίρα, πες… αλεύρι: Ο Ζεράρδ Πικέ με το Twingo σε γυρεύει! (vid)
Μπαρτσελόνα

Σακίρα, πες… αλεύρι: Ο Ζεράρδ Πικέ με το Twingo σε γυρεύει! (vid)

O Ζεράρδ Πικέ συνεχίζει να... γλεντάει με τον δικό του τρόπο τη Σακίρα, μετά το τραγούδι που έβγαλε, όπου τον φωτογραφίζει στην ουσία!

15.01.2023 | 21:21

Ο Ζεράρδ Πικέ εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι εν ενεργεία: ο Ισπανός πήρε αυτή την απόφαση μιας και δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Τσάβι. Αλλά παράλληλα είχε και πολύ… αλμυρό συμβόλαιο.

Έτσι, πήρε την απόφαση να τα κρεμάσει. Όμως, παραμένει ενεργός στον χώρο του ποδοσφαίρου. Απλά από άλλο μετερίζι. Ωστόσο, ο χωρισμός του με τη Σακίρα τον έχει ακόμη και τώρα στον… αφρό της επικαιρότητας.

Ο Ζεράρδ Πικέ απατούσε εδώ και καιρό την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Κάτι που έγινε γνωστό: όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και παγκοσμίως. Γι’ αυτό τον λόγο και η Σακίρα στο νέο της κομμάτι μιλάει εμμέσως πλην σαφώς για τον πρώην σύντροφό της. Όπου λέει: «Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo. Έδωσες το Rolex για ένα Casio».

Η απάντηση του Ισπανού ήταν άμεση. Σε λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε σε στούντιο όπου είπε: «Τα Casio έχουν διάρκεια μια… ζωή». Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Μιας και εμφανίστηκε σε άλλη εκδήλωση οδηγώντας ένα Renault Twingo!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version