Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Έντσο Φερνάντες με αυτές τις ασίστ εκτοξεύει κι άλλο την τιμή του (vid)
Μπένφικα

O Έντσο Φερνάντες με αυτές τις ασίστ εκτοξεύει κι άλλο την τιμή του (vid)

Ο Αργεντινός χαφ της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες με δύο πανέμορφες ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην αποψινή νίκη της Μπενφίκα επί της Σάντα Κλάρα.

21.01.2023 | 23:13

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Έντσο Φερνάντες βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Τσέλσι! Ο Αργεντινός είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται μέσα σε λίγους μήνες. Από τη Ρίβερ Πλέιτ στην Μπενφίκα και από εκεί στην εθνική Αργεντινής και στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Mundial. Ο νεαρός χαφ έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στ ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να βρεθεί στο στόχαστρο των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τελικά ο Έντσο Φερνάντες έκλεισε τα αυτιά και παρέμεινε στην Μπενφίκα. Επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους «Αετούς» και απόψε έβαλε γερά το στίγμα του στη νίκη της ομάδας του επί της Σάντα Κλάρα με 3-0. Ο Αργεντινός συνέβαλε τα μέγιστα στην κατοχή της μπάλας αλλά περισσότερο στη δημιουργία βγάζοντας δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Μία στον Άουρσνες στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και μία Γκονζάλο Ράμος στο 16′. Δύο υπέροχες σέντρες οι οποίες κατέληξαν στα κεφάλια των επιθετικών της Μπενφίκα. Με τέτοιες πληθωρικές εμφανίσεις είναι σαφές πως ο Αργεντινός σε λίγους μήνες θα έχει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση!

Δείτε τις δύο πανέμορφες ασίστ του Έντσο Φερνάντες

 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version