Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δια πυρός και σιδήρου η πρόκριση της Μπαρτσελόνα – Μαχήτρια η Σοσιεδάδ! (vid)
Ισπανία

Δια πυρός και σιδήρου η πρόκριση της Μπαρτσελόνα – Μαχήτρια η Σοσιεδάδ! (vid)

Ακόμα και με 10 παίκτες η Σοσιεδάδ έπαιξε σαν πολεμίστρια στο «Καμπ Νου», με την Μπαρτσελόνα να τη νικά με 1-0 και να προκρίνεται στα ημιτελικά

26.01.2023 | 00:10

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Copa del Rey, μετά την αποψινή της πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νόου». Η πρωτοπόρος της La Liga και κάτοχος του ισπανικού Σούπερ Καπ συνεχίζει να ελπίζει ότι θα επεκτείνει το ρεκόρ που κατέχει στη διοργάνωση με την κατάκτηση του 32ου τροπαίου.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στους φορμαρισμένους Βάσκους, που προέρχονταν από σερί εννέα νικών (πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο), αλλά το γκολ του Ντεμπελέ στο 52ο λεπτό τους έβαλε φρένο. Παρά τη σωστή αποβολή του Μέντεθ στο 40΄ για αντιαθλητικό παίξιμο στον Μπουσκέτς, οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίτερα δοκάρι με Πάμπλο Μαρίν (30΄), ενώ μετά το τέρμα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού, ο Σόρλοθ έχασε απίστευτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν αστόχησε εξ επαφής (59΄).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Στο 87΄ ο Τερ Στέγκεν διόρθωσε το λάθος του λέγοντας «όχι» στο Ναβάρο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο γκολκίπερ της «Μπαρτσα» έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ολασαγκάστι.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version