Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Tσέλσι ξέρει πολύ καλά τι πάει να κάνει με Έντσο Φερνάντες!
Τσέλσι

H Tσέλσι ξέρει πολύ καλά τι πάει να κάνει με Έντσο Φερνάντες!

Η Τσέλσι έχει επιστρέψει για τα καλά στην υπόθεση Έντσο Φερνάντες. Οι «μπλε» πιέζουν για το τώρα αλλά και το... αύριο!

30.01.2023 | 15:26

Όσοι πίστεψαν πως η Τσέλσι θα άφηνε έτσι απλά την περίπτωση του Έντσο Φερνάντες έκαναν μέγα λάθος. Οι Λονδρέζοι λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου επέστρεψαν δριμύτεροι και προτείνουν εκ νέου στη Μπενφίκα το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του Αργεντινού μέσου. Η διοίκηση των «Αετών» της Λισαβόνας καλείται μέσα στις επόμενες ώρες να πάρει μια κρίσιμη απόφαση.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως οι «μπλε» επιμένουν και πιέζουν ασφυκτικά την πλευρά της Μπενφίκα να απαντήσει θετικά στην πρόταση. Άλλο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τσέλσι προσφέρει το ποσό της ρήτρας αλλά σε έξι ισόποσες δόσεις.

Η διοίκηση της Τσέλσι προσπαθεί να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο επιθυμεί διακαώς όλη η ποδοσφαιρική ελίτ. Και προσπαθεί να τον αποκτήσει τώρα πριν ο ανταγωνισμός του καλοκαιριού μεγαλώσει. Η Μπενφίκα με τη σειρά της έχει καταστήσει σαφές πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται τον Ιανουάριο. Με τέτοια ποσά όμως στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Η Τσέλσι παίζει πολύ σωστά την υπόθεση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει τώρα να αποσπάσει τη συμφωνία θέλει να έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version