ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 16/2)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 16/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Τιτανομαχία και στο Europa League. Δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και πολύ βαριά φανέλα. Και το τρομερό είναι ότι έχουν πέσει στη φάση των πλέι οφ. Του Europa League, ρε φίλε! Αν είναι δυνατόν. Μετά από το μίνι… ξέσπασμα, συνεχίζω παρακάτω. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι συνολικά στα καλύτερά της. Νίκησε και τη Βιγιαρεάλ με 1-0, στο «Θεράμικα», με γκολ του Πέδρι από υπέροχη συνεργασία με τον Λεβαντόφσκι και παρέμεινε στην κορυφή και με καλή διαφορά (+8) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε προηγηθεί το άνετο 3-0 επί της Σεβίλλης. Πάντως, απέναντι στη Βιγιαρεάλ δεν έπιασε και την καλύτερη απόδοση, είχε λίγες και καλές στιγμές και θα μπορούσε να είχε «γκελάρει». Δεν συνέβη, όμως και πάει στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ με την ψυχολογία στα ύψη και με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League. Έρχεται ως αποκλεισμένη (3η) από το Champions League, όπου συγκέντρωσε 7 βαθμούς πίσω από Μπάγερν Μονάχου (18) και Ίντερ (10). Ήταν αποτυχία, για την Μπαρτσελόνα μιλάμε. Και είναι λογικό να στοχεύει μακριά. Στην κούπα. Εκτός για το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Στοίχημα είναι οι τραυματίες Μπουσκέτς, Ντεμπελέ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζορίστηκε στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τη Λιντς μέσα σε λίγες μέρες. Στο «Ολντ Τράφορντ» έκανε «γκέλα» (2-2), σε ματς που βρέθηκε να χάνει 0-2 στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Στο «Έλαντ Ρόουντ», όμως, νίκησε 2-0, έστω και αν δυσκολεύτηκε πολύ. Στάθηκε τυχερή σε αρκετές περιπτώσεις, είχε υπομονή και το πίστεψε ως το τέλος, «καθαρίζοντας» με Ράσφορντ στο 80’ και Γκαρνάτσο στο 85’. Συνολικά, πάντως, το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει καλά στοιχεία. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στο «Καμπ Νου», σε καθεστώς μεγάλης πίεσης. Στην Premier League είναι στην 3η θέση με 46 βαθμούς σε 23 αγώνες, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι (48 σε 22) και από την Άρσεναλ (51 σε 21). Στο Europa League, στους ομίλους, τερμάτισε στη 2η θέση με 15 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τη Σοσιεδάδ. Αρκετές οι απουσίες για τον Τεν Χαγκ, εκτός είναι οι Έρικσεν, Μαρσιάλ, Άντονι, ΜακΤόμινεϊ, Φαν ντε Μπεκ και οι τιμωρημένοι Μαρτίνες, Σάμπιτζερ. Διαθέσιμος ο Κασεμίρο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00): Έβγαλε ξανά το καλό της πρόσωπο η Λεβερκούζεν και κατάφερε να πάρει μία νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη μετά τις δύο σερί ήττες από Ντόρτμουντ και Άουγκσμπουργκ. Οι «ασπιρίνες» έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση στο εκτός έδρας ματς με τη Χοφενχάιμ, προηγήθηκαν με 3-0 στο 56' και επικράτησαν με το τελικό 3-1. Διατήρησαν έτσι την επαφή τους με τις ευρωπαϊκές θέσεις στην Bundesliga, αλλά το κυριότερο είναι πως φαίνεται να ξανά βρίσκουν τη φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή. Λίγο πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον πήχη τη φετινή σεζόν να έχει μπει ψηλά όσον αφορά το Europa League. Δεν κρύβουν στο Λεβερκούζεν πως θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Δύσκολο το ζευγάρωμα με τη Μονακό, εκτός είναι ο Λούνεφ και ο Αράνγκουιζ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00): Σε τρομερή κατάσταση η Μονακό, πηγαίνει από νίκη σε νίκη και αρχίζει να μπαίνει στην κουβέντα όχι μόνο για έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, αλλά ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ligue 1. Επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 πριν από λίγες μέρες, μειώνοντας την απόσταση στους εφτά και φέρνοντας πολλά εσωτερικά προβλήματα στους πρωταθλητές. Δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα από την επανέναρξη και έπειτα, μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οχτώ αναμετρήσεις. Και κατάφερε να βρεθεί γρήγορα στην τρίτη θέση, στο μείον δύο από τη δεύτερη. Στην κατάσταση που βρίσκεται σαφώς και έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να κοιτάξει στα μάτια τη Λεβερκούζεν, αλλά να την αφήσει εκτός.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ