ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αταλάντα – Γιουβέντους: Η κούπα στην «Κυρία» από τον Ντούσαν (vid)
Τα πιτσιρίκια της Γιουνάιτεντ κέρδισαν τη Νιούκαστλ αλλά… έχασαν την Ευρώπη! (vid)
Τρίποντο… Ευρώπης για την Τσέλσι! (vid)
Τσέλσι: Ο Ενκουνκού σκόραρε και… έβγαλε τα μπαλόνια! (vid)
Ντέκο: «Έπαιξα με Ρονάλντο και Μέσι αλλά αυτός είναι ο κορυφαίος»!
Από μηχανής… Κασεμίρο – Έσωσε τη Γιουνάιτεντ από σίγουρο γκολ (vid)
Ο Μανδάς έχει την Ευρώπη στα… πόδια του: Οι ομάδες που ενδιαφέρονται!
Τσέλσι: Τίκι-τάκα και κεφαλιά «όνειρο» του Πάλμερ για το 0-1! (vid)
Κυνικός Βλάχοβιτς «κάρφωσε» με το καλημέρα στον τελικό (vid)
Premier League: Αυτή η ομάδα θα το σήκωνε χωρίς το VAR!
Αντσελότι: «Αυτό είναι το πλάνο της Ρεάλ για Κρόος και Μόντριτς»!
Ο Φέργκιουσον είχε προβλέψει την ομάδα…. «φαινόμενο» της φετινής Premier League!
Η Άρσεναλ βρήκε το «κανόνι» της – Φέρνει φορ από την Bundesliga!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δαπάνησε 700 εκατ. ευρώ και… πήρε τρεις ασήμαντους τίτλους!
«Πονοκέφαλος» για τον Αντσελότι – Η κρίσιμη απόφαση για την 11αδα του τελικού! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

H Μίλαν «ντύθηκε» πρωταθλήτρια και νίκησε! (vids)

Η Μίλαν δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έτσι επικράτησε εντός έδρας της Αταλάντα με σκορ 2-0 για τη Serie A.

H Μίλαν «ντύθηκε» πρωταθλήτρια και νίκησε! (vids)

Η Μίλαν όλη τη φετινή σεζόν πάει από το κακό στο χειρότερο. Ακόμα και όταν νικάει κάνει τους φίλους να… κλαίνε. Όχι από χαρά. Αλλά από το θέαμα που παρουσιάζει.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής οι «ροσονέρι» πως είναι -για την ώρα- ακόμα πρωταθλητές. Και έπαιξαν αναλόγως στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αταλάντα, επικρατώντας με σκορ 2-0 και παίζοντας ανά χρονικά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάικ Μενιάν ήταν βασικός κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Μιλανέζων, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του που τον άφησε εκτός. Τα πρώτα του λεπτά μέσα στη σεζόν… έγραψε και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αταλάντα από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πόδια της. Η ομάδα από το Μπέργκαμο άλλαζε με ταχύτητα και ενίοτε εντυπωσιακά την μπάλα μέσα στο «Σαν Σίρο». Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν ψύχραιμοι και ήξεραν ότι έπρεπε να περιμένουν καρτερικά, ώστε να έχουν αυτή την κατοχή και στη συνέχεια να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αρκετές φορές βγήκαν μπροστά χάρη στην ταχύτητα του Λεάο. Όμως, οι τελικές επιλογές του Πορτογάλου εξτρέμ δεν ήταν πάντα και οι καλύτερες. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πιόλι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Όχι από κάποια ομαδική ενέργεια, αλλά, από ένα απίθανο σουτ του Ερναντές στο 25′. Ο Γάλλος μπακ δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση και είδε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της Αταλάντα, αφού πρώτα είχε βρει στο δοκάρι και το κεφάλι του τερματοφύλακά της. Ωστόσο, αυτό είχε μικρή σημασία για τους «ροσονέρι» που ήταν μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» σε αρκετές περιπτώσεις τον ρυθμό. Αυτό αποσυντόνισε σημαντικά τους παίκτες της Αταλάντα που έπρεπε να τρέξουν αρκετά χωρίς την μπάλα. Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο καλοί όσο όταν την είχαν στα πόδια τους. Η Μίλαν κράτησε όσο θα ήθελε ο Πιόλι και όταν έπρεπε να βγει μπροστά το έκανε με τον σωστό τρόπο. Ο Λεάο σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα και να σημειώσει κάποιο τέρμα. Αν συνέβαινε αυτό τότε η Μίλα θα… καθάριζε από νωρίς.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είδαν τον Μεσίας στο 86′ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Πορτογάλου εξτρέμ και με… σκαφτάκι να γράφει το 2-0 που έμεινε ως το τέλος. Πέρα από τη νίκη που ήταν σημαντική για τη Μίλαν αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74′ στη θέση του Ζιρού με τον Σουηδό να καταγράφει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά για φέτος!










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ