ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Έρευνα εναντίον του Γκαλτιέ – Κινείται νομικά ο προπονητής της Παρί! (pic)

Στη Νίκαια της Γαλλίας γίνεται έρευνα για φερόμενα λεγόμενα του πρώην προπονητή της Νις και νυν της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Έρευνα εναντίον του Γκαλτιέ – Κινείται νομικά ο προπονητής της Παρί! (pic)

Προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στη Νίκαια για υπόνοιες για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας» μετά τις κατηγορίες εναντίον του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, πρώην προπονητή της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, όπως ανέφερε σήμερα (14/4) ο εισαγγελέας της Νίκαιας στο Twitter.

Αυτή η έρευνα που ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία είναι «σε σχέση» με τις κατηγορίες εναντίον του Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε ο Χαβιέ Μπονόμ στο AFP, προσθέτοντας ότι οι έρευνες «βρίσκονται σε εξέλιξη εντός των εγκαταστάσεων της Νις». Όπως είναι γνωστό το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Αντίδραση της Παρί, θέλουν την απόλυσή του οι οργανωμένοι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε έντονα και, σύμφωνα με το RMC Sport, ο πρόεδρος της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις. Ενώ οι «Collectif Ultras», οι φανατικοί φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν την άμεση απόλυση του πρώην προπονητή της Νις σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είπε αυτά τα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος στόχος του Μπαπέ!

Κινείται νομικά ο Γκαλτιέ!

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ από την πλευρά του αρνήθηκε ότι είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής της Νις, καθώς η εισαγγελία της Νίκαιας ξεκίνησε σήμερα (14/4) προκαταρκτική έρευνα για «διακρίσεις λόγω καταγωγής και θρησκείας».

«Αποφάσισα να κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραβίασαν την τιμή μου και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με την έναρξη έρευνας», είπε ο Γκαλτιέ σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη αυριανή (15/4) αναμέτρηση με τη Λανς. «Όπως πολλοί από εσάς, έμεινα έκπληκτος από τα σχόλια που μου αποδόθηκαν και τα οποία μεταδόθηκαν με ανεύθυνο τρόπο», πρόσθεσε ο Γκαλτιέ. «Μεγάλωσα με τη διαφορετικότητα, μεγάλωσα για να σέβομαι τους άλλους ανεξάρτητα από την καταγωγή, το χρώμα ή τη θρησκεία τους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι υποστήριξε τον προπονητή της: «Η Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει τον Κριστόφ Γκαλτιέ και εύχεται το δικαστικό σύστημα να ρίξει φως στην αλήθεια σχετικά με τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του προπονητή μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα.

Ενώ τέλος, αρκετοί προπονητές της Ligue 1 και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν υπό τον Γκαλτιέ υποστηρίζουν τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν:
«Δούλεψα με τον Γκαλτιέ και δεν ένιωσα ποτέ αρνητική συμπεριφορά από αυτόν σχετικά με τη θρησκεία ή την εθνικότητά μου. Είναι σπουδαίος προπονητής καθώς και σπουδαίος άνθρωπος», είπε ο Τούρκος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ, ένας μουσουλμάνος που κέρδισε τον τίτλο της Ligue 1 με τη Λιλ το 2021.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ