ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Λεοντόκαρδη η Γιουβέντους: Ξέκανε και τη Σπόρτινγκ! (vids)

Η Γιουβέντους με όπλο την εμπειρία και την τακτική κατάφερε να πάρει το 1-1 μέσα στην Πορτογαλία κόντρα στη Σπόρτινγκ και παράλληλα την πρόκριση.

Λεοντόκαρδη η Γιουβέντους: Ξέκανε και τη Σπόρτινγκ! (vids)

Η Γιουβέντους είδε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει την κατοχή της μπάλας. Να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες. Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή, όμως, οι παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» είχαν την ουσία στο παιχνίδι τους! Έτσι, με το 1-1 στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στα «λιοντάρια» και σε συνδυασμό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Αντριέν Ραμπιό. Ο Γάλλος μέσος σε πολλές περιπτώσεις έδειξε την κλάση και την ποιότητά του, ενώ σημείωσε και το γκολ για τους «μπιανκονέρι». Βέβαια, ήταν εκείνος που υπέπεσε σε πέναλτι και μετέτρεψε σε γκολ ο Έντουαρτς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γιουβέντους ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι. Οι Ιταλοί σε μία από τις πρώτες τους επιθέσεις κέρδισαν ένα κόρνερ από τα αριστερά. Αυτό το εκτέλεσε ο Κιέζα, όμως, η άμυνα της Σπόρτινγκ δεν κατάφερε να διώξει με επιτυχία. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ραμπιό και με ωραίο γύρισμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 9′. Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής και για τη… Σπόρτινγκ λίγο αργότερα.

Και αυτό γιατί ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ουγκάρτε με τον Έντουαρντς από το σημείο του πέναλτι να φέρνει το ματς στα ίσα στο 20′. Από εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ ήταν εκείνη που είχε την μπάλα στα πόδια της περισσότερη ώρα και έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 με την κεφαλιά του Ντιομαντέ στο 34′. Αλλά ήταν άτυχος και είδε την μπάλα να βγαίνει για λίγο έξω!

Η Γιουβέντους έδωσε χώρο στη Σπόρτινγκ και προσπαθούσε να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Έτσι, σε μία από αυτές παραλίγο ο Βλάχοβιτς να γράψει το 2-1 για την ιταλική ομάδα. Ωστόσο, η κεφαλιά του Σέρβου φορ προ κενής εστίας πήγε απελπιστικά έξω με το 1-1 να μένει και μετά το πέρας της εν λόγω φάσης. Στο 56′ ο ίδιος παίκτης με καλό σουτ απείλησε και πάλι την άμυνα της Σπόρτινγκ. Όμως, κέρδισε ακόμη ένα κορνερ.

Στο 75′ η Σπόρτινγκ είχε την πιο μεγάλη στιγμή της για γκολ. Ο Ντανίλο έκανε… τσαφ. Αλλά ο Ιζγκάιο από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι που είδε την μπάλα να περνάει πολλά μέτρα έξω. Από εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ πίεσε ακόμη περισσότερο και είδε τον Κόατες σε δύο περιπτώσεις να χάνει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 2-1 και να στείλει το ματς στην παράσταση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι Ιταλοί παίζοντας με μυαλό και εμπειρία κράτησαν το 1-1 μέχρι το τέλος.

Το 1-1 έστειλε τη Γιουβέντους στην επόμενη φάση του Europa League.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ