Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα… χνάρια του Αζάρ ο Καντέ – Νέος τραυματισμός για τον άσο της Τσέλσι (pic)
Τσέλσι

Στα… χνάρια του Αζάρ ο Καντέ – Νέος τραυματισμός για τον άσο της Τσέλσι (pic)

Νέος τραυματισμός για τον Ενγκολό Καντέ ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής από το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

13.05.2023 | 17:34

Καινούργιες περιπέτειες για τον Ενγκολό Καντέ, μιας και έμεινε ξαφνικά εκτός αποστολή για το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, είπε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Χάσαμε τον Ενγκολό, αισθάνθηκε κάτι στη μέση του – οπότε αυτό σημαίνει πιθανότατα δύο εβδομάδες».

Η απουσία του Καντέ αποτελεί μια σημαντική απώλεια για την Τσέλσι, καθώς ο Γάλλος μέσος αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του. Οι οπαδοί της ομάδας ανησυχούν για την απουσία του έμπειρου χαφ και ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση του παίκτη. Βέβαια, φέτος οι τραυματισμοί τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και το ποδοσφαιρικό κοινό εύλογα μπορεί να τον παρομοιάσει με έναν άλλοτε παίκτη των μπλε του Λονδίνου. Φυσικά τον Εντέν Αζάρ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Λάμπαρντ θα πρέπει να βρει τρόπους να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απουσία του Kanté, είτε με αλλαγές στην ενδεκάδα είτε με την προσθήκη άλλων ποδοσφαιριστών στο μέσον του γηπέδου. Η αντιμετώπιση αυτής της απουσίας αποτελεί μια πρόκληση για τον προπονητή και το επιτελείο της ομάδας, καθώς θα πρέπει να προσαρμοστούν και να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να κλείσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version