Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η «διαταγή» της Ρεάλ στον Αντσελότι – «Αυτοί θα παίζουν περισσότερο του χρόνου»
Ρεάλ Μαδρίτης

Η «διαταγή» της Ρεάλ στον Αντσελότι – «Αυτοί θα παίζουν περισσότερο του χρόνου»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν πως θα πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου!

19.05.2023 | 16:19

Η Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει μια… αποτυχημένη για τα στάνταρ της σεζόν, καθώς έχασε το πρωτάθλημα της La Liga, ενώ έμεινε εκτός τελικού Champions League. Φυσικά και δεν ήρθε η καταστροφή για τους Μαδριλένους, όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές.

Ο Κάρλο Αντσελότι πήρε κρίσιμες αποφάσεις και μια από αυτές ήταν η παραμονή του Κάρλο Αντσελότι για μια ακόμα χρονιά, δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην συνάντηση που είχε με το προπονητικό της… ήταν ξεκάθαρη και δεν κάνει πίσω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως αναφέρει η MARCA, ο Φλορεντίνο Πέρεθ “διέταξε” τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νέους ποδοσφαιριστές!

Κάνε LIKE στην νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των “μερένχες” θεωρούν πως από την νέα σεζόν οι Τσουαμενί, Βαλβέρδε και Καμαβινγκά θα πρέπει να έχουν ρόλο βασικού, με τους Κρόος και Μόντριτς να κάνουν μερικά βήματα… πίσω.

Μένει να δούμε αν ο Ιταλός τεχνικός εισακούσει και εμπιστευτεί τους νέους του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την φετινή σεζόν δεν μπορούμε να πούμε πως είχαν και ηγετικό ρόλο στο Μπερναμπέου.

Κάνε LIKE στην νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version