Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ολλανδίας δεν «ψήνεται» και πολύ να επιστρέψει στην Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ολλανδίας δεν «ψήνεται» και πολύ να επιστρέψει στην Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλοβλέπει μία πιθανή επιστροφή του Τσάβι Σίμονς στις τάξεις της, όμως, αυτό δεν ισχύει και για τον Ολλανδό μέσο.

10.06.2023 | 15:57

Η Παρί Σεν Ζερμέν τελείωσε τη σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Γαλλία. Αλλά αυτό έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία για τους Παριζιάνους που είχαν βλέψεις και για κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου τους έστειλε… αδιάβαστους από πολύ νωρίς.

Οι Παριζιάνοι δεν ψάχνουν μόνο για νέο προπονητή. Αλλά και για παίκτες που θα είναι βασικοί και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ένας από εκείνους που έκανε πράγματα και θαύματα, μακριά από το Παρίσι ήταν ο Τσάβι Σίμονς.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνώρισε ακόμη μία μεγάλη… ήττα στη Σαουδική Αραβία!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ολλανδίας το καλοκαίρι του 2022, μιας και εκείνος επέλεξε να πάει στην Αϊντχόφεν και μόνο χαμένος δεν βγήκε. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές της Ligue1 αν και εφόσον τα βρουν εκ νέου μαζί του μπορούν να τον κάνουν και πάλι δικό τους, χωρίς πολλά χρήματα.

Το οικονομικό κομμάτι δεν ήταν και δεν είναι πρόβλημα για την Παρί. Το πιο σημαντικό στην εν λόγω περίπτωση είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει, όπως τόνισε με δηλώσεις του:

«Πολύ σύντομα θα πάρω μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον μου, μαζί με την οικογένειά μου. Αλλά για να σας πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι να επιστρέψω πίσω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν. Δεν τους χρωστάω τίποτα.

Είμαι ο μοναδικός που ξέρει τι θέλω καλύτερα και ποια επιλογή είναι καλύτερη για εμένα και το μέλλον μου. Οπότε θα πράξω και ανάλογα», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version