ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Συγκινημένος ο Μπέλινγχαμ: «Η σπουδαιότερη μέρα της ζωής μου»!

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ παρουσιάστηκε επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Συγκινημένος ο Μπέλινγχαμ: «Η σπουδαιότερη μέρα της ζωής μου»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της. Η «Βασίλισσα» συμφώνησε σε όλα με την Ντόρτμουντ και έτσι απέκτησε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο 19χρονος έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τον γερμανικό σύλλογο και την Πέμπτη (15/6) παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ. Μάλιστα, τότε έγινε και γνωστό πως θα φοράει το νούμερο «5», με το οποίο αγωνιζόταν ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Άγγλος μέσος ήταν ξεκάθαρα συγκινημένος κατά την παρουσίασή του και με τα όσα είπε ο πρόεδρος του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέρεθ δήλωσε πως «Αυτή είναι μία πολύ όμορφη μέρα για τους οπαδούς της Ρεάλ αλλά και για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου». Ξεκαθάρισε ότι ο Μπέλινγχαμ ντύθηκε στα λευκά επειδή το ήθελε και επειδή προτίμησε την «Βασίλισσα» από τις υπόλοιπες ομάδες και για αυτόν τον ευχαρίστησε. Μπέλινγχαμ

Στην συνέχεια τόνισε στον Άγγλο πως «η Ρεάλ είναι ο πιο αγαπητός αλλά και απαιτητικός σύλλογος στον κόσμο». Προσέθεσε ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ήρθαν στην Ρεάλ Μαδρίτης και μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την Ντόρτμουντ, υπογραμμίζοντας πως «ο Τζουντ έρχεται από την Ντόρτμουντ, έναν από τους πιο μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, με τον οποίον έχουμε μία εξαιρετική σχέση».

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Άγγλοι που… φόρεσαν το στέμμα!

Τον λόγο μετά έλαβε ο Μπέλινγχαμ, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό και έκανε ξεκάθαρο πως «αυτή είναι η σπουδαιότερη μέρα της ζωής μου επειδή έχω έρθει στον σπουδαιότερο σύλλογο στον κόσμο». Ευχαρίστησε τον Πέρεθ, τον Καλαφάτ, τους διευθυντές τις ομάδας, την οικογένειά του και έπειτα ετοιμάστηκε για την συνέντευξη τύπου.




Τα όσα δήλωσε ο 19χρονος μέσος μετά την παρουσίασή του

«Χαίρομαι που σας γνωρίζω (τους δημοσιογράφους). Ελπίζω να χτίσουμε μία καλή σχέση στα χρόνια που έρχονται».

Για τον αριθμό «5»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγιέχο που μου έδωσε το νούμερο “5”, είναι τρομερός άνθρωπος».

Για το αν σκέφτεται τα χρήματα: «Δεν παίρνω συνήθως την ευκαιρία να παίξεις για αυτόν τον σύλλογο, είμαι ευγνώμων σε όσους με έφεραν εδώ. Τα λεφτά δεν είναι σημαντικά για εμένα. Δεν παίρνω τις αποφάσισεις μου για το σε ποιον σύλλογο θα πάω με βάση τα λεφτά. Αγαπάω το συναίσθημα που μου δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον Αντσελότι: «Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι καταπληκτικός προπονητής».

Για τις φήμες που θέλουν τον Κέιν να πηγαίνει στην Ρεάλ: «Για τον Κέιν; Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι τρομερός παίκτης και άνθρωπος αλλά δεν μπορώ να πω κάτι».

Για το γιατί δεν πήγε στην Premier League: «Γιατί στην Ρεάλ και όχι σε αγγλική ομάδα; Νομίζω πως ο σεβασμός που έχει η Ρεάλ στην Αγγλία είναι τεράστιος, όπως και το μέγεθός της στην Ευρώπη. Η ιστορία της ομάδας με τράβηκε και θέλω να προσθέσω και εγώ στην ιστορία της. Φυσικά και όλη η Εθνική Αγγλίας ήθελε να πάω στην Premier League αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω την Ρεάλ. Ίσως το να πάω στην Αγγλία θα ήταν πιο εύκολη επιλογή αλλά είναι αδύνατον να πεις “όχι” στην Ρεάλ.».

Για τους Μόντριτς και Κρόος: «Τα πράγματα που θα κερδίσω παίζοντας μαζί τους είναι απίθανα. Η γνώση τους και η εμπειρία τους θα με βοηθήσουν πολύ, Θα είμαι “κολλημένος” στους Κρόος και Μόντριτς για να μάθω. Μάλλον θα τους έχω εκνευρίσει από την πρώτη εβδομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω μαζί τους».

Για την επιλογή να πάει στην Ρεάλ: «Γιατί στην Ρεάλ και όχι σε άλλο σύλλογος; Δεν είναι ότι οι άλλες ομάδες δεν είναι καλές, απλά για εμένα η Ρεάλ είναι η σπουδαιότερη. Συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας στο σπίτι μου και  αυτή η στιγμή ήταν καθοριστική για εμένα. Ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ και οι οπαδοί της αξίζουν τρόπαια κάθε χρόνο. Ήμουν στον τελικό όταν η Ρεάλ κέρδισε την Λίβερπουλ, και αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο».

Για τον Εμπαπέ: «Δεν γνωρίζω την κατάσταση. Έχω δει κάποια νέα στο Twitter απλά. Αν θα ήθελα να παίξω μαζί του; Ποιος δεν θα ήθελε;».

Για τον Ζιντάν: «Ο Ζιντάν είναι είδολό μου, τον θαυμάζω πολύ, αλλά δεν προσπαθώ να είμαι σαν αυτόν. Είμαι διαφορετικός παίκτης, απλά προσπαθώ να είμαι ο Τζουντ».

Για το τί τον εντυπωσιάσε πιο πολύ: «Τα τρόπαια του Champions League όταν υπέγραψα με εντυπωσίασαν πιο πολύ. Δεν μπορώ να περιμένω να κερδίσω και εγώ».

Για το ότι είναι η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην Ρεάλ: «Δεν με νοιάζει το ποσό που δόθηκε. Ο σκοπός μου είναι ο ίδιος: να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι λογιστής».

Για το πως αντέδρασε όταν έμαθε πως τον ήθελε η Ρεάλ: «Μου έκανε εντύπωση πριν 12-15 μήνες όταν ο πατέρας μου μου είπε πως η Ρεάλ ενδιαφερόταν για εμένα. Ένιωσα ανατριχίλες και η καρδία μου σταμάτησε για λίγο, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Το ονειρευόμουν από παιδί».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ