ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μάνατζερ Χακίμι: «Δεν θέλει να φύγει από την Παρί! Είναι η πιο μεγάλη ομάδα!»

Ο Ασράφ Χακίμι έγινε θέμα συζήτησης στην Αγγλία και ο μάνατζέρ του πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα!

Μάνατζερ Χακίμι: «Δεν θέλει να φύγει από την Παρί! Είναι η πιο μεγάλη ομάδα!»

Ο Ασράφ Χακίμι είναι ένας από τους καλύτερους μπακ του κόσμου. Γι’ αυτό τον λόγο και η Παρί Σεν Ζερμέν όταν τον απέκτησε από την Ίντερ φρόντισε να δώσει έναν… σκασμό χρήματα για χάρη του. Εκείνος συνεχίζει τις καλές και εντυπωσιακές εμφανίσεις και με τους πρωταθλητές Γαλλίας και παραμένει ένας από τους πρωταγωνιστές τους.

Όπως και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Παριζιάνοι ελπίζουν ότι το project τους δεν θα διαλυθεί, αλλά, θα γίνει ακόμα καλύτερο στο άμεσο μέλλον με τον Μαροκινό αμυντικό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτά λέει η «MARCA» για τη Σίτι και τον Χακίμι!

Ο Ασράφ Χακίμι, όμως, φαίνεται πως είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι. Της ομάδας που τα πήρε όλα… σβάρνα τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «MARCA». Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη, Αλεχάντρο Κομάνο με δηλώσεις του στην «AS» επισήμανε πως όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για την ώρα δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση, μιας και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Παρί:

«Όταν η Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει και επίσημα προπονητή, τότε, σίγουρα θα μιλήσουμε μαζί του, ώστε να μάθουμε τις προθέσεις του και να μάθουμε πως θα αναπτυχθεί από εδώ και πέρα το project του συλλόγου. Για την ώρα όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται είναι φήμες και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα. Ο Χακίμι είναι 100% προσηλωμένος στην Παρί. Δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Άλλωστε είναι ένας σύλλογος που είναι από τους πιο μεγάλους στον κόσμο και σίγουρα ο πιο μεγάλος αυτή τη στιγμή στη Γαλλία.

Ο Λουίς Κάμπος έχει στον απόλυτο βαθμό τον σεβασμό μας. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί του και μας έχει κάνει γνωστό ότι το project της ομάδας θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο στο μέλλον. Όμως, περιμένουμε και τις εξελίξεις με τον προπονητή», τα λόγια του. Ο Χακίμι περιμένει να δει την κίνηση της Παρί!

Ο Χακίμι περιμένει να δει την κίνηση της Παρί!

Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε μία ομάδα. Αυτό αρχίζουν και το καταλαβαίνουν ολοένα και περισσότερο την Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστεριών. Για την ώρα ο πάγκος του συλλόγου είναι… ορφανός, μετά την απομάκρυνση του Κριστόφ Γκαλτιέ με τον Λουίς Ενρίκε να είναι το πρώτο φαβορί.

Παρόλα αυτά ο Ασράφ Χακίμι περιμένει να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των πρωταθλητών Γαλλίας μιας και δεν θέλει να παραμείνει σε έναν σύλλογο που θα έχει ρόλο κομπάρσου τα επόμενα χρόνια. Μα να είναι μέλος μιας ομάδας και ενός συνόλου που θα χτυπάει πρωτιές και ρεκόρ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ