ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

O Άγιαξ μάζεψε όλο το… χαρτί: Παραπάνω από μισό δις σε μερικά καλοκαίρια! (pic)

Ο Άγιαξ γι' ακόμη ένα καλοκαίρι αναμένεται να βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του, μετά από πωλήσεις ποδοσφαιριστών του.

O Άγιαξ μάζεψε όλο το… χαρτί: Παραπάνω από μισό δις σε μερικά καλοκαίρια! (pic)

Ο Άγιαξ είναι… μαγαζί γωνία! Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι σύλλογοι όταν ψάχνουν παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Οι Ολλανδοί όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει κάτι σπάνιο και δύσκολο συνάμα. Από τη μία να χάνουν τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους, όμως, από την άλλη να παραμένουν ανταγωνιστικοί.

Τις πιο πολλές χρονιές κιόλας οι φίλαθλοί τους πανηγυρίζουν την κατάκτηση κάποιας κούπας. Είτε πρωταθλήματος, είτε Κυπέλλου. Βέβαια, το γεγονός ότι η ποιότητα μπορεί να πέφτει κατά καιρούς και τα έσοδα να αυξάνονται σημαντικά δεν σημαίνει ότι είναι και η λύση σε κάθε πρόβλημα του «Αίαντα». Μιας και υπάρχει μερίδα οπαδών του που θεωρεί ότι για να επιστρέψει και πάλι ο σύλλογος στην κορυφή της Ευρώπης θα πρέπει να κρατήσει πάση θυσία τους πρωταγωνιστές του στις τάξεις του και ας είναι μεγάλο το δέλεαρ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ράις, παρά τις… τρελές απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ!

Ο Άγιαξ αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πουλήσει τον Γιούλιαν Τίμπερ στην Άρσεναλ έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλα τόσα προβλέπεται ότι θα πάρει και από την αποχώρηση του Έντσον Άλβαρες, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου όλο και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Άμστερνταμ να βρει έναν πιο… εξωτικό προορισμό. Ωστόσο, ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη τους επόμενους που θα πάρουν τη θέση όλων εκείνων που έφυγαν ή θα φύγουν σύντομα. Όπως έχει γίνει και άλλες φορές. Όπως έχει συμβεί άλλωστε σε τόσες και τόσες περιπτώσεις στο παρελθόν! Ο Άγιαξ παράγει τους πρωταγωνιστές του αύριο!

Ο Άγιαξ παράγει τους πρωταγωνιστές του αύριο!

Οι ακαδημίες του Άγιαξ θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου. Και όχι άδικα. Το ίδιο και το τμήμα scouting του συλλόγου που κατά καιρούς έχει βρει διάφορα… διαμαντάκια που έχουν φέρει πάρα πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του «Αίαντα» δεν ξέρουν μόνο πως να φτιάχνουν ποδοσφαιριστές. Αλλά πως και πόσο να τους πουλάνε. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άντονι που έφυγε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέφερε 100 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας. Από κοντά είναι και οι πωλήσεις τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ματίας Ντε Λιχτ, Λισάντρο Μαρτίνες, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και Χακίμ Ζιγιέκ.

Κινήσεις που έφεραν παραπάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Άγιαξ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ