ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ζινεντίν Ζιντάν, 2017
Οι δηλώσεις του Λαουτάρο είναι καλύτερες και από το… πρωτάθλημα για τους τιφόζι της Ίντερ!
Αρχηγικές δηλώσεις από Όντεγκαρντ: «Θέμα χρόνου οι κούπες»
Ολιβιέ Ζιρού: Τόσο υποτιμημένος, αλλά και τόσο σπουδαίος! (POD)
Τα λόγια του Τσάμπι Αλόνσο δείχνουν το μεγαλείο του Κρόος!
Τσέλσι: «Άκυρο» σε κάθε πετυχημένο… πρώην!
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να πάρει τον καλύτερο… σερβιτόρο για τον Κέιν!
Παρελθόν κακήν κακώς από την Τσέλσι ο Ποτσετίνο!
Η Μίλαν ανακοίνωσε το τέλος: «Για πάντα ο Βίκινγκ μας»
Με αυτές τις φανέλες θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στον τελικό
Euro 2024: Δεν λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή, ούτε οι Κριστιάνο-Πέπε από την αποστολή της Πορτογαλίας
Τον πρώτο λόγο για Πέδρο Νέτο η Άρσεναλ, αλλά δεν παίζει μόνη!
Χρήστος Τζόλης: Τα εγκώμια ολόκληρης Bild για τον Σαλονικιό φορ της Φορτούνα!
Το ξεστόμισε η μητέρα-μάνατζερ του Μπαπέ: «Ήδη ξέρετε πού θα πάει»
Το αντίο του Σαλάχ στον Κλοπ «μαρτύρησε» το μέλλον του Αιγύπτιου! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ενρίκε διεκδικεί αυτό που δεν μπόρεσε κανείς!

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να παρουσιαστεί με πολλές διαφορές την νέα αγωνιστική περίοδο και σίγουρα η πιθανή νέα ενδεκάδα δεν θα τρομάζει όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ενρίκε διεκδικεί αυτό που δεν μπόρεσε κανείς!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συνηθήσει να αποκτάει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου, όμως φαίνεται πως άλλαξε τακτική φέτος και προχώρησε σε πιο ορθολογικές μεταγραφές.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Λιονέλ Μέσι και Σέρτζιο Ράμος αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο και είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί και με τον Κιλιάν Μπαπέ αυτό το καλοκαίρι. Έχει ήδη «κλείσει» πέντε μεταγραφές και αναμένεται να κάνει και άλλες, με τους Κόλο Μουανί και Μπερνάρντο Σίλβα να είναι στην κορυφή της λίστας της. Αν καταφέρει να τους αποκτήσει θα παρουσιάσει μία αρκετά καλή ενδεκάδα και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Champions League με ένα ορθολογικό ρόστερ και όχι μόνο με αστέρες.

Διαβάστε επίσης: La Parisien: Ομάδα του Λονδίνου καραδοκεί για Νεϊμάρ!

Η πιθανή ενδεκάδα της Παρί

Τερματοφύλακας: Ντοναρούμα Παρί

Ο Ντοναρούμα αποτελεί έναν από τους καλύτερους στην θέση του. Μπορεί να κάνει πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια, όμως είναι τρομερός στο να σταματάει σουτ και ακόμα και να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ, δύσκολα θα πάρει θέση βασικού στην Παρί, ειδικά από τις πρώτες μέρες.




Δεξί Μπακ: Χακίμι Παρί

Ο Χακίμι παραμένει ένας από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο, παρά το ντεφορμάρισμα που πέρασε πέρσι, λόγω προβλημάτων με τον γάμο του. Είναι γρήγορος, καλός στην άμυνα και μπορεί να συνεισφέρει και σημαντικά στην επίθεση. Φυσικά και μπορεί να βελτιωθεί σε πολλά σημεία του παιχνιδιού του, όπως οι πάσες, αλλά αν δεν είναι τραυματίας θεωρείται απίθανο να μην βρίσκεται στην ενδεκάδα.




Σέντερ Μπακ: Μαρκίνιος Παρί

Σίγουρα θα ελπίζει σε μία καλύτερη σεζόν από την περσινή, στην οποία έκανε αρκετά μεγάλα λάθη στο Πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να τα καταφέρει απέναντι στον Τσούπο Μοτίνγκ. Παραμένει τρομερός στην οργάνωση παιχνιδιού και με τον… ογκόλιθο Σκρίνιαρ δίπλα του θα μπορέσει να ηρεμήσει λίγο. Τέλος, αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας και δύσκολα θα τον αφήσει στον πάγκο ο νέος προπονητής.




Σέντερ Μπακ: Σκρίνιαρ Παρί

Ο Σκρίνιαρ αποτελεί μία από τις μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού για την Παρί και σίγουρα μία από τις καλύτερες στην σύγχρονη ιστορία της. Αποτελεί έναν τρομερό αμυντικό και σίγουρα θα ανεβάσει πολλά επίπεδα την άμυνα της γαλλικής ομάδας. Θα έχει ανταγωνισμό με τον Λούκας Ερναντέζ για την θέση του βασικού, όμως ο τελευταίος έχει ακόμα θέματα στο γόνατο και έτσι ο Ενρίκε, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες, θα έχει τον Σκρίνιαρ από την αρχή στο χορτάρι.




Αριστερό Μπακ: Μέντες Παρί

Ο Μέντες δεν έχει ανταγωνισμό στην θέση του, καθώς ο Μπερνάτ δεν είναι αρκετά καλός για βασικός. Έτσι, δεν έχει λόγο να ανησυχεί μήπως χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, και όντας μόλις 21 χρονών, με τον καιρό θα γίνεται όλο και καλύτερος.




Μέσος: Βεράτι Παρί

Ο Μάρκο Βεράτι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρί τον Δεκέμβριο του 2022, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2026. Ο Ιταλός αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στην θέση του και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να μην έχει θέση βασικού. Βέβαια, είναι πιθανό να χρειαστεί να αλλάξει τον ρόλο του στο γήπεδο και να παίζει πιο πίσω στο κέντρο, ειδικά από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Ουγκάρτε.




Μέσος: Ουγκάρτε Παρί

Ο Ουγκάρτε αποτελεί μία από τις πιο λογικές κινήσεις της ομάδας. Μπορεί να αγωνιστεί και ως 8αρι και ως 6αρι, με τις αμυντικές του ικανότητες να ξεχωρίζουν. Επιθετικά δεν είναι πολύ καλός ακόμα, αλλά με τους συμπαίκτες του και τους προπονητές της Παρί μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει ένας από τους καλύτερους χαφ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.




Μέσος: Ρουίζ ή Ζαΐρ-Έμερι ή Μπερνάρντο Σίλβα Παρί

Η πιο πιθανή επιλογή είναι ο Φαμπιάν Ρουίζ. Ο Ισπανός πέρσι ήταν ο καλύτερος χαφ της Παρί, προσφέροντας όλα τα στοιχεία που έλειπαν από το κέντρο της ομάδας, και ειδικά την δημιουργία. Ωστόσο, πέρσι ξεχώρισε κυρίως λόγο την συνολικής κατάστασης της μεσαίας γραμμής, με τον ίδιο να μην είναι τρομερός παίκτης.




Ο Έμερι είναι μόλις 17 χρονών, αλλά ήδη διεκδικεί μία θέση στην βασική ενδεκάδα με το ταλέντο του. Πέρσι δεν αγωνίστηκε όσο θα μπορούσε -και ίσως και θα έπρεπε- αλλά έδειξε πως αποτελεί το μέλλον της Παρί. Είναι πολύ καλός πασέρ, είναι δυνατό κορμί αλλά σίγουρα θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί μέσα στο σύνολο και να ακολουθεί τα συστήματα του προπονητή.

Η τρίτη επιλογή είναι η πιθανή και ιδανική μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα. Η Παρί τον θέλει σαν… τρελή και κινείται και φέτος για την απόκτησή του και είναι ξεκάθαρο πως αν τελικά πάει στο Παρίσι θα πάρει με το «καλημέρα» μία θέση στην βασική ενδεκάδα.




Δεξί Εξτρέμ: Ασένσιο Παρί

Ο Ασένσιο αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ρεάλ και αποφάσισε να πάει στην Παρί. Έχει αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς αλλά αποτελεί ακόμα μία αξιόπιστη λύση στα εξτρέμ, με ένα τρομερό αριστερό πόδι. Δεν θα προσφέρει αμέτρητα γκολ στην ομάδα του, αλλά το πιο πιθανό είναι να φτάσει διψήφιο αριθμό ενώ αποτελεί και μόνιμο κίνδυνο από μακριά. Ακόμη, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως έχει αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Ενρίκε, για την Εθνική Ισπανίας.




Αριστερό Εξτρέμ: Νεϊμάρ Παρί

Αν ο Νεϊμάρ παραμείνει στην Παρί, σίγουρα θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα. Δεν θα είναι αποκλειστικά στα αριστερά, καθώς είναι πολύ καλός με τα κοψίματα προς τα μέσα. Μάλιστα, με τον Μέντες να ανεβαίνει στα αριστερά και τον Ουγκάρτε να καλύπτει τα κενά πίσω, θα μπορεί να το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Ο Βραζιλιάνος γνωρίζει πότε πρέπει να κουβαλήσει και πότε να δώσει την μπάλα, ενώ πλέον μπορεί να γίνει και δημιουργός. Η ιδανική του θέση δεν είναι στα αριστερά, αλλά με βάση το ρόστερ της Παρί, εκεί θα πρέπει να είναι στην αρχή του κάθε αγώνα.




Σέντερ Φορ: Κόλο Μουανί Παρί

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται με το ένα… πόδι στην Ρεάλ Μαδρίτης και με το άλλο στον πάγκο της Παρί. Έτσι, ο γαλλικός σύλλογος αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού και ο νούμερο ένας στόχος της είναι ο Κόλο Μουανί. Ο παίκτης της Άιντραχτ έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει στο κέντρο, αλλά να κινείται και προς τα αριστερά. Είναι τρομερός με την μπάλα στα πόδια και αποτελεί ένα μόνιμο κίνδυνο για την αντίπαλη αστία. Φυσικά το όνομά του δεν έχει την ίδια δυναμική με αυτό του Γάλλου αλλά αποτελεί την καλύτερη λύση για την Παρί και σίγουρα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην νέα της εποχή.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ