ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Παναθηναϊκός – Ρεν: Πάλεψε αλλά είχαν το… γαλλικό κλειδί (vid)

O Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Ρεν. Οι Γάλλοι ήταν πιο εύστοχοι και μοιραία έφυγαν με το διπλό (2-1) από τη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Ρεν: Πάλεψε αλλά είχαν το… γαλλικό κλειδί (vid)

Οι Πράσινοι πάλεψαν, έδωσαν και τη ψυχή τους όμως η Ρεν με την εμπειρία της πήρε αυτό που ήθελε! Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, πέτυχαν δύο γκολ και έφυγαν ως νικητές από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας βάζοντας νέα συνθήκη στον όμιλο. Το «Τριφύλλι» μείωσε σε 2-1 με τον Ιωαννίδη όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο. Σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε με δοκάρι των «Πρασίνων».

To ματς

Μετά τη καθαρή νίκη στην πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ επί της Βιγιαρεάλ και την «λευκή» ισοπαλία με τη Μακάμπι στη Χάιφα, ήρθε η ώρα της γαλλικής Ρεν να βρεθεί απέναντι στον εξαιρετικό φέτος στην Ευρώπη Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» επέστρεψαν στο γήπεδο της Λεωφόρου για τα παιχνίδια της Ευρώπης και ήθελαν να συνδυάσουν αυτή τους την επιστροφή με μια ακόμη σπουδαία νίκη. Η Ρεν όμως ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένη για να κάνει τη ζημιά στην ελληνική ομάδα και να φύγει από την Αθήνα με βαθμό ή βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως το παιχνίδι θα ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Μπερνάρ, Ιωαννίδης και Τζούριτσιτς ξεκίνησαν πολύ δυνατά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Γάλλων. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην αρχική πίεση και βγήκαν μπροστά. Η Ρεν στη πρώτη της φάσης στα αντίπαλα καρέ είχε την τύχη να βρει τον πολυπόθητο στόχο. Μόλις στο 7′ οι Γάλλοι κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά και να ανοίξουν το σκορ. Ο Λε Φε έκανε τη σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού, ο Γκουιρί πήδηξε μόνος του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Το γκολ της Ρεν ήρθε να προβληματίσει έντονα τους γηπεδούχους, όχι όμως και να τους ρίξει! Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ανέβηκε στο γήπεδο, κράτησε τη μπάλα και πίεσε ξανά. Έψαξε με συντονισμένες προσπάθειες το γκολ που θα έφερνε την αναμέτρηση στα ίσια. Στο 14′ όμως και πάλι η Ρεν ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ. Ο Γκουιρί σούταρε όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το κάθετο δοκάρι. Από το 15′ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε παρόλα αυτά δεν βρήκαν τον επιθυμητό στόχο. Οι ευκαιρίες των Ιωαννίδη και Τζούριτσιτς κατέληξαν στα χέρια του Μανταντά. Μοιραία το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0 υπέρ της Ρεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός. Στο 49′ η Ρεν έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του «Τριφυλλιού». Ο Καλιμουέντο με εκπληκτικό τακουνάκι παραβίασε την εστία του Μπινιόλι και έκανε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός όμως και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Οι «Πράσινοι» πήραν ξανά τη κατοχή της μπάλας, πάλεψαν και βρήκαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Στο 60′ ο Παλάσιος πάτησε στην περιοχή των Γάλλων όμως ανατράπηκε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης εμπιστεύτηκε το VAR και έδωσε το σημείο του πέναλτι. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε ένα τρελό ρυθμό. Οι δύο ομάδες έχασαν φάσεις εκατέρωθεν. Η μεγαλύτερη ανήκει στον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το 2-2. Η σέντρα σουτ του Μλαντένοβιτς κατέληξε στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά το σουτ του Μαντσίνι βρήκε στα πόδια του αμυντικού της Ρεν και απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

 












 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ