ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Το άστρο που λάμπει στην Μαδρίτη!

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ το καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου.

Τζουντ Μπέλινγχαμ: Το άστρο που λάμπει στην Μαδρίτη!

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, συχνά εμφανίζονται νεαρά αστέρια που χαρακτηρίζονται ως «ο επόμενος καλύτερος παίκτης στον κόσμο». Ωστόσο, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ φαίνεται πως μπορεί να ανταπεξέλθει αυτό το… βάρος και όντως να γίνει το Next Big Thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η πορεία του 20χρονου από την Μπέρμινγχαμ μέχρι την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα παραμύθι γεμάτο με αποφασιστικότητα, ταλέντο και αφοσίωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μπέλινγχαμ είχε ήδη τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου πάνω του. Με την γερμανική ομάδα έκανε… πλάκα σε Bundesliga και Champions League και έτσι κέρδισε την μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του, υπογράφοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης.




Πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστευαν πως θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην «Βασίλισσα» λόγω του νεαρού της ηλικίας του αλλά και του μεγάλου μεγέθους του συλλόγου, όμως από τα πρώτα κιόλας ματς, ο Άγγλος μέσος έκανε τους πάντες να… καταπιούν την γλώσσα τους.

Από νωρίς ο Μπέλινγχαμ έδειξε πως θα είναι καθοριστικός για την σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να χτίζει την ομάδα γύρω του. Την ίδια ώρα, οι ικανότητές του και η προσαρμοστικότητά του τον έκαναν να ταιριάξει κατευθείαν στον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ και να μπορεί να συνεργάζεται με… κλειστά μάτια με τους συμπαίκτες του. Μπέλινγχαμ

Ο Μπέλινγχαμ σε λίγα χρόνια θα είναι συνώνυμο της Ρεάλ Μαδρίτης

Στους πρώτους του 12 αγώνες ο Μπέλινγχαμ είχε πετύχει 11 γκολ και είχε μοιράσει και 3 ασίστ για την Ρεάλ, ενώ είχε βγει και 7 φορές MVP. Έτσι, οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή και της La Liga και του ομίλου του Champions League. Όμως, το πρώτο μεγάλο τεστ του Άγγλου ήρθε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, για το πρώτο του El Clasico.

Οι «Μπλαουγκράνα» φιλοξένησαν την Ρεάλ και ήθελαν την νίκη ώστε να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η «Βασίλισσα» ήθελε να ανεβάσει την διαφορά στους τέσσερις. Με τους παίκτες του Αντσελότι να μην βρίσκονται στο καλύτερο απόγευμά τους, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ… έβαλε την Ρεάλ στις πλάτες του και την οδήγησε στην νίκη και τους τρεις βαθμούς με δύο προσωπικά γκολ. Πρώτα πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν στο 68′ με έναν… κεραυνό εκτός περιοχής και αργότερα, στο 90+2′, έδωσε το προβάδισμα και την νίκη στην Ρεάλ.

Τα δύο γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα όχι μόνο ανακοίνωσαν την άφιξη του Τζουντ Μπέλινγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εδραίωσαν και την θέση του ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και σίγουρα τον καλύτερο ανερχόμενο αστέρα του ποδοσφαίρου. Η εξαιρετική του απόδοση στο El Clasico ανέδειξε όχι μόνο τις τεχνικές του ικανότητες αλλά και την ψυχική του δύναμη και την ψυχραιμία του υπό πίεση.

Διαβάστε επίσης: «Οβίδα» του Μπέλινγχαμ – Κατεδάφισε το τέρμα της Μπαρτσελόνα με τη γκολάρα του (vid)

Έτσι, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ απέδειξε με κάθε πιθανό τρόπο πως μπορεί να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σε πολλά χρόνια από τώρα να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους που κλώτσησαν την «στρογγυλή θεά».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ