ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Η Γουέστ Χαμ έστειλε… αδιάβαστη την ανύπαρκτη Άρσεναλ! (vid)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε εύκολα εντός έδρας με σκορ 3-1 της Άρσεναλ για το Carabao Cup και απέκλεισε τους «κανονιέρηδες» από τον θεσμό.

Η Γουέστ Χαμ έστειλε… αδιάβαστη την ανύπαρκτη Άρσεναλ! (vid)

Η πορεία της Άρσεναλ στο Carabao Cup τελείωσε με άδοξο και σκληρό τρόπο. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα ηττήθηκαν με σκορ 3-1 από τη Γουέστ Χαμ που πέρασε… αέρας στα προημιτελικά του θεσμού.

Εκτός τόπου και χρόνου οι «κανονιέρηδες» που δείχνουν να έχουν σοβαρά θέματα απέναντι σε καλοστημένες άμυνες και γενικότερα να μην θυμίζουν σε πολλά την ομάδα της περσινής σεζόν στο επιθετικό κομμάτι.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Κούντους και τον Πακετά.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ ήταν εκείνη που είχε την μπάλα στα πόδια της. Οι παίκτες του Αρτέτα κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, έφταναν μέχρι την περιοχή του Φαμπιάνσκι, όμως, από εκεί και πέρα ήταν τα… ζόρια για τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να μην έχουν την οξυδέρκεια για κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή για τους Λονδρέζους ήρθε στο 8′ με την κεφαλιά του Χάβερτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φαμπιάνσκι.

Στο 16′, όμως, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μπόουεν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Γουάιτ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και έπειτα προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς, όμως, η Γούεστ Χαμ ήταν πολύ καλά οργανωμένη και δεν άφηνε χώρους στους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που έφτασαν κοντά στο 1-1 με τον Ενκέτια στο 38′ αλλά το σουτ του δεν βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για για τη Γουέστ Χαμ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 με τον Κούντους στο 50′ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Μαγκαλάες. Μέχρι να βρουν τα πατήματά τους οι παίκτες της Άρσεναλ η Γούεστ Χαμ πανηγύριζε το 3-0 με τον Μπόουεν στο 60′ με το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού να βρίσκει λίγο στα σώματα και να αλλάζει πορεία με τον Ράμσντεϊλ να βρίσκει την μπάλα, όμως, να μην μπορεί να την κρατήσει μακριά από την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν όλα τα «βαριά χαρτιά» μπας και αλλάξει κάτι. Ωστόσο, η Άρσεναλ όχι απλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Φμαπιάνσκι, μα, οι παίκτες της δεν έβγαζαν καμία ζωντάνια, κανέναν αυτοματισμό, δεν κέρδισαν καμία προσωπική ενέργεια, δείχνοντας ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Το γκολ της τιμής ήρθε στο 94′ από τον Όντεγκαρντ που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Φαμπιάνσκι.

Έτσι, η Γουέστ Χαμ κράτησε με ευκολία και άνεση το υπέρ της 3-1 που έμεινε ως το τέλος με τα «σφυριά» να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Carabao Cup.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ