ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Έντρικ: Πρώτη φορά στη «Σελεσάο» το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας και προσεχώς της Ρεάλ!

Ήδη από τα 17 του χρόνια ο Έντρικ πήρε κλήση για την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Τι πιο ονειρικό για τον νυν άσο της Παλμέιρας και μελλοντικό της Ρεάλ Μαδρίτης!

Έντρικ: Πρώτη φορά στη «Σελεσάο» το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας και προσεχώς της Ρεάλ!

Το μεγαλύτερο ταλέντο στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή είναι ο Έντρικ που… πρόλαβε να κάνει δικό της η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» κέρδισε πέρσι την «κούρσα» για τα δικαιώματα του από Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάποιοι μιλούν μάλιστα ακόμη και για τον νέο Πελέ!

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η Ρεάλ έχει ολοκληρώσει τις επαφές και έχει κλείσει ήδη τον νεαρό άσο, έχοντας το αβαντάζ πως το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Έντρικ, είναι το ίδιο που εκπροσωπεί και τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Η οικογένεια του Εντρικ πείστηκε από τους μάνατζερ να προτιμήσει τη Ρεάλ, η οποία συμφώνησε να δαπανήσει τα 60 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την Παλμέιρας. Επίσης η «βασίλισσα» ανέλαβε να πληρώσει τους φόρους της μεταγραφής, αλλά και την αμοιβή των μάνατζερ, ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής περίπου στα 80 εκατ. ευρώ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Έτοιμος για το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική Βραζιλίας ο Έντρικ!

Ο 17χρονος επιθετικός έλαβε την παρθενική του κλήση στην εθνική Βραζιλίας και αναμένεται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι σε Αργεντινή και Κολομβία στις 17 και 22 Νοεμβρίου. Ο επιθετικός που αγωνίζεται δανεικός πια στην Παλμέιρας θα κάνει το βήμα στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι και φιλοδοξεί να έχει το μέλλον των Ροντρίγκο και Βινίσιους στη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να δώσει το «παρών» στην εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας ο Έντρικ μετρά 14 γκολ και 2 ασίστ σε 54 συμμετοχές ενώ έχει πανηγυρίσει μια φορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία.

Ο Έντρικ μάλιστα έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια από τον ομοσπονδιακό προπονητή της «Σελεσάο» και παράλληλα τεχνικό της Φλουμινένσε, της νέας πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Φερνάντο Ντινίζ. «Έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες. Η πρόσκλησή του είναι ένα βραβείο, καθώς και μια ματιά στο μέλλον καθώς ένα αγόρι γεννημένο το 2006 που παράγει αυτό ακριβώς που κάνει τραβά την προσοχή μου».

Οι κλήσεις του Ντινίζ για τα δυο ματς των προκριματικών του Μundial;

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Πέρι (Μποταφόγκο)

Αμυντικοί: Μπρέμερ (Γιουβέντους), Γκάμπριελ (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Νίνο (Φλουμινένσε), Έμερσον Ρόγιαλ (Τότεναμ), Κάρλος Αουγκούστο (Ίντερ), Λόντι (Μαρσέιγ)

Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ντούγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Ζοέλιντον (Νιούκαστλ), Ράφαελ Βέιγκα (Παλμέιρας), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Άρσεναλ), Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Ζοάο Πέδρο (Μπράιτον), Παουλίνιο (Ατλέτικο Μινέιρο), Πεπέ (Πόρτο), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης) Image

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ