ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (6/11)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (6/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Τότεναμ πέρασε με δυσκολία από το «Σέλχαστ Παρκ» την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας. Δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, είχε όλη κι όλη μία τελική εντός στόχου, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Και στην τελική, αυτό είναι που μετράει, να μπορείς να κερδίζεις ακόμη και αν δεν είσαι στα καλύτερά σου. Προηγήθηκε στο 53’ με το αυτογκόλ του Γουόρντ από το σουτ του Μάντισον (λογικά η μπάλα πήγαινε πλάγιο άουτ!) και «κλείδωσε» τη νίκη από ωραία συνεργασία των Μάντισον-Τζόνσον-Σον και πλασέ του τελευταίου σε κενή εστία, στο 66’. Μάλιστα, λίγο έλειψε να μπλέξει, μιας και μετά το γκολ του Αγιού στο 94’ (τρομερό τελείωμα), η αντίπαλός της είχε άλλη μία δυνατή φάση. Ήταν η 8η νίκη σε 10 αγώνες (8-2-0, 22-9 γκολ) και συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ποστέκογλου στον πάγκο. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει και πού θα το… πάει το «έργο». Εκτός για το Τότεναμ – Τσέλσι Στοίχημα είναι ο Πέρισιτς (εξτρέμ), ο Σόλομον (εξτρέμ), ο Σεσενιό (αριστερό μπακ-χαφ) και ο Γουάιτμαν (τερματοφύλακας), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι δύο αριστεροί μπακ, Ντέιβις και Ουντότζι.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο επιστρέφει ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία έκανε ωραία πράγματα πριν μερικά χρόνια, φτάνοντας ως και τον τελικό του Champions League. Μόνο που τώρα είναι στον πάγκο της Τσέλσι και θέλει να τη βελτιώσει. Και θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση. Το λες και σοκαριστικό όταν βλέπεις τη βαθμολογία και την βρίσκεις τόσο πίσω (12 βαθμοί με 3-3-4, 13-11 γκολ). Είναι η εικόνα της που προβληματίζει. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Μπρέντφορντ με 2-0, έστω και αν το αποτέλεσμα την αδικεί. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε όχι απλά να σκοράρει, αλλά και να πάρει διαφορά ασφαλείας. Δεν το έκανε, όμως, και πλήρωσε κάθε λάθος της. Στο 58’ ο Ντισασί έκανε λάθος εκτίμηση στη φάση (πήγε να διώξει με το πόδι, ενώ η μπάλα ήταν ψηλά και είχε «χάσει» τον αντίπαλό του) και ο Πίνοκ, ανενόχλητος, με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ. Στο 96’ ήρθε και το 2-0 στην αντεπίθεση και αφού ο πορτιέρο Σάντσες είχε ανέβει στο κόρνερ. Όλα στραβά! Το έχω ξαναγράψει, με τα λεφτά που έχει ξοδέψει, είναι αδιανόητο ότι δεν έχει φτιάξει μία σούπερ ομάδα. Μπορεί σε 2-3 χρόνια οι ίδιοι παίκτες να «φυσάνε», όμως η τωρινή κατάσταση είναι ζόρικη. Παραμένουν εκτός Ενκουνκού (επιθετικός), Σαλομπάχ (κεντρικός αμυντικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Τσουκουεμέκα (κεντρικός μέσος), Λαβιά (κεντρικός μέσος), προς επιστροφή ο φορ Μπρόγια (θα είναι στον πάγκο, αν μπει αποστολή), αμφίβολος ο Μούντρικ, είναι εντάξει ο Τζέιμς (επέστρεψε στο 2-0 επί της Μπλάκμπερν για το Λιγκ Καπ Αγγλίας), αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο αρχηγός της Τσέλσι θα παίξει από την αρχή.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): «Βράζουν» στην Τορίνο για τη διαιτησία του πρόσφατου (2/11) αγώνα Κυπέλλου με τη Φροζινόνε, καθώς την θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της «γκρανάτα», υπάρχει φάουλ στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 5’, ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας τους που δεν σφυρίχτηκε, ενώ στο… παιχνίδι μπαίνουν επίσης τα δοκάρια, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Γι’ αυτό και ο Ιβάν Τζούριτς εξήρε τους παίκτες του, παρότι χάθηκε ένας στόχος, αφού έκαναν τα πάντα για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λέτσε, χάρη στην οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών. Στο Τορίνο βγάζει… άγχος, αφού ο απολογισμός σε πέντε εντός έδρας αγώνες είναι μια νίκη, τρεις ισοπαλίες, μια ήττα. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Ντζιντζί (αμυντικός), Σουρς (αμυντικός), Σοπί (μέσος).

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Η αλήθεια είναι ότι μέσω του αγώνα Κυπέλλου με τη Σπέτσια, η Σασουόλο έψαχνε μια πειστική εμφάνιση και μια νίκη, ει δυνατόν με ευρύ σκορ, προκειμένου να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα. Δεν έγινε τίποτε από αυτά και το μόνο που κρατάει είναι η πρόκριση στη φάση των «16», όπου την περιμένει η Αταλάντα. Στα 90’ και στα 120’ λεπτά της αναμέτρησης δεν μπήκε γκολ και οι ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, με τους «νεροβέρντι» να κερδίζουν με 5-4. Στο πρωτάθλημα, αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, στους οποίους μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Αλέσιο Ντιονίζι δεν πανικοβάλλεται και εκτιμά ότι σύντομα η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της. «Πέρυσι συγκεντρώσαμε 45 βαθμούς. Φέτος θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη συγκομιδή, αλλά δεν θα είναι εύκολο» δήλωσε. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Ενρίκε (μέσος) και Άλβαρεζ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ