ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ρεν – ΠΑΟ: Έβγαλε τα μάτια του και ο Σαλάχ… τον σκότωσε (vid)

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία ακόμη και για νίκη, εντούτοις έφυγε από τη Βρετάνη με... σκυμμένο το κεφάλι γνωρίζοντας την ήττα (3-1) από τη Ρεν των δέκα ποδοσφαιριστών.

Ρεν – ΠΑΟ: Έβγαλε τα μάτια του και ο Σαλάχ… τον σκότωσε (vid)

Πέντε λεπτά κατέβασε… γενικό ο Παναθηναϊκός και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Οι «Πράσινοι» είχαν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Βρετάνη όμως τα έκαναν… θάλασσα αποχωρώντας με την ήττα από τη Ρεν των δέκα ποδοσφαιριστών για μια ώρα παιχνιδιού. 3-1 και νίκη για τους Γάλλους! Ο Ιωαννίδης στο 34′ ισοφάρισε σε 1-1 και κέρδισε την αποβολή του Μπελοσιάν όμως το «Τριφύλλι» έμεινε εκεί…

Το ματς

Πριν δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τη Ρεν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τότε η γαλλική ομάδα κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» και να κάνει τη ζημιά στο «Τριφύλλι» βάζοντας το από κάτω της στη βαθμολογία. Απόψε, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα των Γάλλων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «Πράσινοι» ήθελαν βαθμό ή βαθμούς στη Βρετάνη όμως ήξεραν πως η αποστολή τους απόψε θα ήταν αρκετά δύσκολη. Αυτή έγινε σχεδόν με το… καλημέρα… βουνό καθώς στην πρώτη υποψία ευκαιρίας οι Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ράιντερ στο 9′ έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ένα τέρμα που χρεώνεται 100% ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπρινιόλι. Ο Ιταλός έκανε κάκιστη εκτίμηση της μπάλας, αυτή γλίστρησε στα χέρια του και πέρασε κάτω από τα πόδια του καταλήγοντας στη συνέχεια στα δίχτυα.

Το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων όμως δεν έριξε τη ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πείσμωσε και κυριάρχησε στη συνέχεια. Οι «Πράσινοι» έβαλαν κάτω τη μπάλα και δημιούργησαν μια σειρά από καλές ευκαιρίες με δράστες τους Ιωαννίδη και Μπερνάρ. Στο 33′ τελικά ήρθε η φάση που άλλαξε την… ιστορία του αγώνα. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε με το πείσμα του σε θέση βολής. Ο Μπελοσιάν τον τράβηξε από τη φανέλα ανατρέποντας τον μέσα στη μικρή περιοχή της Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, το VAR επιμελήθηκε της φάσης και στη συνέχεια ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία ο Έλληνας φορ έκανε το 1-0. Η Ρεν εκτός του πέναλτι και του γκολ είδε και το Μπελοσιάν στη συγκεκριμένη φάση να αντικρίζει τη κόκκινη κάρτα. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο στο 1-1 και με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Πράσινοι» μπορεί να μπήκαν καλύτερα από τον αντίπαλό τους όμως η Ρεν είχε τις ευκαιρίες που άλλαξαν πάλι τον αγώνα. Οι Γάλλοι έπαιξαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και το «Τριφύλλι» πλήρωσε τις αδράνειές του στα μετόπισθεν. Πρώτα στο 65′ με τον Ιμπραχίμ Σαλάχ να κερδίζει από κοντά τον Μπρινιόλι και να κάνει το 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όλα αυτά όντας πάντα με παίκτη λιγότερο.

Με δύο αναπάντεχα τέρματα στην… πλάτη τους οι παίκτες του Παναθηναικού δεν είχαν τη δύναμη και την ενέργεια να αντιδράσουν. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και μοιραία οι «Πράσινοι» γνώρισαν την ήττα.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ